Gdzie dokładnie mogę podziwiać pana M. ?
przy ul.Widok, od strony Kruczej
Co?
dla autorów!
to mossakowski bedzie jedna z pierwszych ofiar odzyskania wolnosci a jego tragedia bedzia rownie wielka czy ktos bedzie mu wtedy wspolczul ??
Na portalu CIA kto pisze, że mossakowski to tylko marionetka i gość na dodatek stosunkowo mało rozgarnięty. Za wszystkim natomiast stoi warszawski ratusz (czyli banda walcowej). Wcale bym się nie zdziwił, gdyby tak było w rzeczywistości.
To bardzo prawdopodobne, dlatego że przy okazji Mossakowskiego pojawia się wiele znaków zapytania. Skąd pojawił się ten człowiek z tak wielkimi pieniędzmi? Widziałem te jego antykwariaty, na których rzekomo się dorobił i nie były to wcale luksusowe sklepy z białymi krukami dla bogaczy. Jak nagle znalazł dane osób starających się o zwrot budynków, skoro są one chronione przez ustawę o ochronie danych osobowych? W jaki sposób tak szybko zaczął załatwiać sprawy w zajmującym się budynkami biurze gospodarowania nieruchomościami? Dlaczego w Biurze był obsługiwany poza kolejnością, osobno, podczas gdy wszyscy muszą załatwiać swoje sprawy za pośrednictwem biura obsługi klienta? Dlaczego miasto nie walczy z Mossakowskim o podział budynku, którego jest współwłaścicielem i twierdzi, że przestał on być częścią zasobu komunalnego? Moim zdaniem bardzo prawdopodobne jest, że w kierownictwie BGN, czy nawet ratuszu, są ludzie mający swoją działkę i to niemałą, w tym procederze.
na fb Grzegorz Janiczak pisze: "właśnie sobie uświadomiłem, ze ja tego c*uja codzienni obsługiwałem pracujac w Francuska Trzydzieści, pie**olony oszust i morderca codziennie popija tam sobie flat white i objada ciastami w przerwie miedzy oszukiwaniem ludzi"
"kilka razy dziennie bywa na francuskiej 30 wiec można jakaś akcje grupowego plucia w twarz Mossakowskiemu zorganizować"
ja Karol el Kashif piszę się na to zbiorowe plucie. zapytam się ludzi z Komitetu Obrony Lokatorów czy są zainteresowani... :) ZBIOROWY OSTRACYZM TO CHYBA JEDYNE WYJŚCIE JEŚLI W POLSCE MORDERCY MOGĄ BYĆ BEZKARNY.
i należałoby mu odśpiewać: "a my tak łatwopalni", http://www.youtube.com/watch?v=8iH_wW5j82o
kto się pisze? :) kto zna ludzi od tego muralu?
... na forum publicznym. To, czy on jest czyjąś marionetką, czy też nie, jest mało ważne. Ważne jest to, że jest to po prostu kanalia, on i jeszcze paru innych. Dobrze byłoby rozpowszechnić odeę takich murali jeszcze w innych miastach.
Nota bene: Ogromnym świństwem było w ogóle dopuszczenie do restytucji kamienicznictwa w Polsce. To pierwsze, co powinno raz na zawsze zniknąć z gospodarczej mapy kraju.