to naprawdę idiota ---> "Londyn będzie światłem przewodnim islamu"
Oto jego cytat. Chyba to nie wymaga komentarza a rzekomo lewica powinna dążyć do świeckiego państwa ale widać nie dotyczy to islamu w UK niestety. A tutaj artykuł:
http://www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/londyn_bedzie_swiatlem_przewodnim_islamu_20372
o pozyskanie elektoratu i dostanie się do koryta a że kosztem ludzi no cóż.
No to czerwony czy islamski w końcu?
.
a to się wyklucza?
A kto tu ciągle pieprzy o państwie świeckim?
Tak - lewica z islamem się jak najbardziej wykluczają.
1234, nie, nie wykluczają się.
Tymas, Livingstone jest dość w porządku, a nawet jak gada czasem głupoty to i tak jest 100 razy lepszy od Boryska, a podawanie odnośników do Frondy, antykatolickiego, ośmieszającego religię portalu jest nie na miejscu:)
Nie do tymasa, tylko do Czaro to było.
chodzi o jego zachowanie, poglądy i słowa, które na początku pięknie zostały zacytowane. Ja dobrze wiem, że brakuje Ci argumentów :)
"W 2010r Livingstone wystąpił w kampanii przeciwko własnej partii wspierając muzułmańskiego imigranta z Bangladeszu, Lutfura Rahmana, w wyborach na stanowisko burmistrza Tower Hamlets. Powiązany z islamskimi dżihadystami Rahman podczas swojej kadencji wpierał działalność IFE za pomocą publicznych pieniędzy oraz wyposażył biblioteki Tower Hamlets w książki i płyty zawierające przemówienia ekstremistycznych kaznodziejów islamistycznych."
I to jest wg Ciebie ok? Ale już religia chrześcijańska opłacana z podatków jest zła.. gdzie tu logika.
i to jest dla mnie ok.