"Ja myślę, że to się zmieni, że sytuacja będzie inna, tak jak w całym cywilizowanym świecie"
No to zapraszam do Iranu, Arabii Saudyjskiej albo ZEA na protesty :)
I chyba nikt nie powie, że to nie są cywilizowane kraje.. Europie napewno daleko do nich przynajmniej ekonomicznie.
z tym iranem ekonomicznym to wymysliles :)ja bym zaczal od kuwejtu :)
na FaceBooku narzekał, że organizatorzy queerowej demonstracji nie podziękowali policji pod koniec demonstracji.
A potem się dziwicie, że ulica was bije...?
poważnie czy żart?
ulicznych "zagniewanych" instynktownie - i słusznie - czuje niechęć do policji.
Nie bez powodu w małych miasteczkach jedyną treścią polityczną, którą można spotkać na murach, jest zazwyczaj "HWDP".
Czy nie lepiej więc, żeby manifestacje LGBT ochraniała Antifa?
niepisana zasada nie dziękowania policji na demonstracjach, do której powinien się stosować każdy, włączając w to najbardziej nawet umiarkowane środowiska. Toż to zwykłe konfidenctwo. Za takie podziękowania wypowiadający je powinien być pozbawiony mikrofonu.
Cisza! Tobie to się już wszystko kompletnie poje.....Wiemy, że jesteś jedynym i ostatnim prawdziwym lewicowcem w tym kraju. Reszta to błądzący albo konfidenci.
Ale na Boga! Podziękowanie to nie to samo co kapowanie, czyli donoszenie, dlatego dziękujący nie powinien być nazywany konfidentem. Jak zwykle grubo przesadziłeś w swej nieomylności.