Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Kraków: Marsz Równości kontra narodowcy

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

"Ja myślę, że to się zmieni, że sytuacja będzie inna, tak jak w całym cywilizowanym świecie"

No to zapraszam do Iranu, Arabii Saudyjskiej albo ZEA na protesty :)
I chyba nikt nie powie, że to nie są cywilizowane kraje.. Europie napewno daleko do nich przynajmniej ekonomicznie.

autor: Czaro, data nadania: 2012-05-19 22:24:44, suma postów tego autora: 201

czaro

z tym iranem ekonomicznym to wymysliles :)ja bym zaczal od kuwejtu :)

autor: pazghul, data nadania: 2012-05-20 02:19:09, suma postów tego autora: 1489

Ktoś

na FaceBooku narzekał, że organizatorzy queerowej demonstracji nie podziękowali policji pod koniec demonstracji.
A potem się dziwicie, że ulica was bije...?

autor: Wojownik, data nadania: 2012-05-20 17:20:10, suma postów tego autora: 357

wojownik

poważnie czy żart?

autor: nikyty, data nadania: 2012-05-20 20:01:57, suma postów tego autora: 3572

Duża część

ulicznych "zagniewanych" instynktownie - i słusznie - czuje niechęć do policji.
Nie bez powodu w małych miasteczkach jedyną treścią polityczną, którą można spotkać na murach, jest zazwyczaj "HWDP".
Czy nie lepiej więc, żeby manifestacje LGBT ochraniała Antifa?

autor: Wojownik, data nadania: 2012-05-20 22:11:17, suma postów tego autora: 357

Powinna być

niepisana zasada nie dziękowania policji na demonstracjach, do której powinien się stosować każdy, włączając w to najbardziej nawet umiarkowane środowiska. Toż to zwykłe konfidenctwo. Za takie podziękowania wypowiadający je powinien być pozbawiony mikrofonu.

autor: Cisza_, data nadania: 2012-05-20 22:16:14, suma postów tego autora: 2083

Dziękuję to nie kaupuję

Cisza! Tobie to się już wszystko kompletnie poje.....Wiemy, że jesteś jedynym i ostatnim prawdziwym lewicowcem w tym kraju. Reszta to błądzący albo konfidenci.
Ale na Boga! Podziękowanie to nie to samo co kapowanie, czyli donoszenie, dlatego dziękujący nie powinien być nazywany konfidentem. Jak zwykle grubo przesadziłeś w swej nieomylności.

autor: RUMBURAK, data nadania: 2012-05-21 16:15:13, suma postów tego autora: 233

Dodaj komentarz