Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Tomasz Borejza: Tajfun antywojenny

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Zwróćcie też uwagę

na zatroskaną pseudointelektualną minę autora. Z niej ma wynikać głębia jego analizy otaczającej nas rzeczywistości (tj typowe mylenie zaciemniania z głębią), czyli że, jak to opowiadają pod każdą budką z piwem, Amerykanom (ogólnie) chodzi tylko o ropę. Weźmiesz danego Amerykanina losowego, to normalnie on ciągle cynicznie za tą ropą lata itd, itp.

Nie bardzo tylko wiadomo dlaczego co mają "możni tego świata" do operacji CIA. Z tego co wiem, CIA to nie jest żaden Business Center Club, ale agencja rządowa finansowana z podatków, czyli lewicowy ideał wypisz wymaluj. Czyli co, jednak rządowe agencje to nie ideał? Toż zdajsie to liberałowie próbują to lewicy od dawna wytłumaczyć...

autor: jliber, data nadania: 2012-06-03 20:11:19, suma postów tego autora: 4329

+

jliber, ty masz może w rodzinie jakichś Świadków Jehowy? Jak pragnę zdrowia - ta sama namolność i monotematyczność. O czym by nie był news - ty wstawiasz wciąż tą samą gadkę. Może to jakiś program komputerowy? :)
W sumie nie dziwie ci się, że tak wisisz na tym forum - musisz być przeraźliwie nudnym typem, który na realu nie ma żadnych kumpli.

autor: Angka Leu, data nadania: 2012-06-03 22:43:51, suma postów tego autora: 3102

=> angka leu

mnie tylko zastanawia jak mozna tak miec chirurgicznie usuniete poczucie obciachu jak jiliber, ktory jest... ok, nie napisze kim jest tylko co ostatnio napisal (w skrocie)

- ludzie ktorzy maja kase zgromadzona w efekcie wieloletnich kumulacji kapitalu są nie fair, bo uniemozliwiaja golodupcom takim jak jiliber rowny udzial w rynku.

(2 posty nizej)

- jiliber chcialby tylko skumulowac troche kapitalu, zeby "cos zostawic dzieciom", czyli aby je ustawic na miejscu nieco blizej tych obmierzlych bogaczy.

jiliber nie tylko nie rozumie ze uprawia filozofie "jak ktos ma duzo krow to zle, jak ja mam duzo krow to dobrze", on nawet nie ma cienia poczucia zenady i dalej chlapie ludziom po oczach tym swoim łajnem, bo taka jest merytoryczna wartosc pana komentow, drogi panie j.

autor: magenta, data nadania: 2012-06-04 11:16:32, suma postów tego autora: 102

magenta

Bogacze nie są obmierźli, po prostu nie podoba mi się że program lewicowy faworyzuje bogaczy. Ale to tylko ja.

autor: jliber, data nadania: 2012-06-05 13:11:47, suma postów tego autora: 4329

Angka Leu

Ciekawa koncepcja taki system w którym rządzą ci o największej liczbie przyjaciół na facebooku ;) To tylko socjalistka chyba mógła wymyślić...

autor: jliber, data nadania: 2012-06-05 13:13:28, suma postów tego autora: 4329

jiliber

jezeli ty nie rozumiesz ze cia jest jak najbardziej agencja biznesowa to juz nie wiem co sadzic o tobie....

autor: pazghul, data nadania: 2012-06-05 19:38:02, suma postów tego autora: 1489

pazghul

Proszę bardzo oświeć mnie swoim "rozumowaniem".

autor: jliber, data nadania: 2012-06-06 05:05:25, suma postów tego autora: 4329

Dodaj komentarz