kary?
Pomyłka oczywiście. Już poprawiliśmy.
nigdy nie byłem w stanie pojąć logiki lewicy.
Jeśli reżim zmusza mnie do pracy na rzecz inwestycji A to jest OK, jest prospołeczne, lewicowe, a jeśli na rzecz B to oznacza że jest burżuazyjne i prawicowe.
Nie mam korzyści ani z zasiłków dla samotnych matek ani ze stadionów na euro.
I ktoś chce mi wmówić że od celu na który zostaną wydane pieniądze zależy istota ustroju gospodarczego państwa.
jeszcze za te euro 12 zapłacicie przed trybunałem ludowym.
Już przebakują ze beda startować do organizacji Mundialu ;-)
Niedługo będą też u nas mistrzostwa świata w piłce ręcznej... to juz przyznane...
moze jest taki pomysł, ze będziemy tu mieli permanentne igrzyska? ;-)
korzystasz, korzystasz
tylko Mistrzostwa Europy w 2016. W 2014 ME w Siatkowce. Wplyw organizacji tych wszystkich imprez jest na zycie Polakow pozytywny.
imprezy korzystne dla Polaków .....co ty pierniczysz korzystne szczególnie dla ich kieszeni ...... które będą puste :(
Przecież Euro jest tak skonstruowane, że Portugalia, ale też Szwajcaria i Austria zostały z długami.....
jacekx marksista
uczestnicy takich akcji trafiaja w sedno sprawy mniej wiecej tak, jak polska reprezentacja do bramki przeciwnika.
wynik meczu Lewica kontra Ogol Spoleczenstwa: 0 - 1
( niestety )
Lewica nie ma obowiązku posuwać się do oportunizmu. Na tym polega populizm, a nie lewicowość.
Ludziom trzeba przekazać, że to są ich pieniądze, które są przeznaczane na stadiony (ponad 4 miliardy złotych) ZAMIAST na żłobki, przedszkola, szkoły, mieszkania komunalne i inne ważne rzeczy.
I na ten temat są wszystkie akcje "Chleba...". To już nie jest wina organizatorów, że ich przekaz jest już nawet nie spłycany, co po prostu wyciszany.
potrzebny od zaraz.
że na rok przed Euro zostaje zorganizowane referendum z pytaniem:
czy chcesz, żebyśmy zrezygnowali z tego turnieju, a zaoszczędzone środki przeznaczyli np. na mieszkania komunalne?
Jak myślicie, jaki byłby wynik/