Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Próby mediacji polityków w Chung Hong

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Noami Klain i No Logo się kłania.

Tak się składa, że książkę Naomi Klein - No Logo wygrałem w konkursie radiowym (nieodżałowania Radiostacja się kłania) w przededniu jej Polskiej edycji. To co (chyba?) w 2001 roku było awangardą kapitalizmu a w Polsce jeszcze fikcją dzisaj ad. 2012 jest stałym elementem rzeczywistości. Kiedy czytałem NO Logo tego typu fabryki istniały tylko w Azji dziś zaludniają całą Polskę & Europe.

A co na to Wasza ukochana Gazeta Wyborcza?

W wydaniu świątecznym na 2 str. art Anarchistka w w/w fabryce.

Oczywiście peany bo nie dość, że lewaczka (czytaj. anarchistka) to jeszcze z feministycznego Thin Tanku lepiej być mogło by tylko wtedy kiedy była by członkiniom KP lub publicystką GW.

Ale przejdźmy do wniosków GW :

a więc :

Anarchistyczne członkinie feministycznych thin tanków są dobre ale ...

... chińskie montownie lepsze bo dają ludziom prace !!!

Autor ani słowem się nie zająknął z czego żyli mieszkańcy tego regionu zanim grabarz Polskiej gospodarki Balcerowicz zajął się prywatyzacją.

Reasumując.

Anarcho feministka - Dobra
Chińska montownia - lepsza
Balcerowicz - najlepszy !!!

autor: Cud2, data nadania: 2012-07-18 11:58:46, suma postów tego autora: 3207

ćhiny

w morde i kopa

autor: żadnych, data nadania: 2012-07-18 12:00:29, suma postów tego autora: 60

Mam

nadzieję, że związkowcy kopną w dupę tych polityków.

autor: Wojownik, data nadania: 2012-07-18 12:33:48, suma postów tego autora: 357

sld ma flashbacki

że być może jest partia lewicową, czyżby znalazła lekarstwo na neoliberalnego alzheimera toczącego jej aideowy bezmózg?
chiny, chiny, chiny - awangarda nowego niewolnictwa.

autor: deadbastard, data nadania: 2012-07-19 19:40:55, suma postów tego autora: 500

Dodaj komentarz