No i Donald rozpoczął grę na nowe wybory, żeby je wygrać zanim wszystko dupnie. Tylko czy Ruch Paligłupa zdoła odegrać rozpisana dlań rolę?
Zegar towarzysza Balcerowicza nie kłamie.
Kreatywny to jest system oparty na iluzorycznej wartości, w której wszyscy tylko sobie nawzajem pożyczają, usługują czy handlują i praktycznie nikt nic nie produkuje.
niskie świadczenia społeczne? A to niby od kiedy? W Grecji świadczenia były i to całkiem niezłe,niestety krętactwo też było
Tnijmy więcej!
Obniżajmy świadczenia.
Pożyczajmy drożej za granicą.
Niech im balcerek pożyczy swój licznik, po co mają robić drugi.
twierdzi że zwiększone wydatki państwa kosztem wyższego deficytu napędzają gospodarkę prowadząc nas rzekomo ku świetlanej przyszłości. Naprawdę, zapytajcie swoich ideowych kolegów, powinniście wspierać PO pod tym względem :)
I znowu, nie chcecie podnieść podatków dla żadnych najbogatszych, a jedynie dla dobrze zarabiających etatowców, czyli klasy średniej. Najbogatsi nie płacą żadnych podatków, to już przerobiliśmy przy rajach podatkowych ostatnio tak.
bo przecież to on go oliwił. To jego księgowość.
LSd mówi "millerem" o kreatywności? W tym księgowej? Zesrać się można jak po strajku głodowym. Na rzadko.
Ta księgowość to NORMA w UKOCHANYM przez LSD ustroju. Niech się konus żyrardowski nie wysila i sięgnie pamięcią do własnych nierządów. Też się zesra ze zdziwienia. Na twardo.
.
Najechać na nie zbrojnie albo kreatywnie.
.
Kto ma je najechać? USA? No proszę, może od razu zmień barwy na socjalistę narodowego, do amerykańskich republikanów się zapisz i z Bushem ruszaj na podbój świata hahahahaha.
SLD walczy o działkowcow. Sam rozdalem kilkaset ankiet i informacji SLD dot. ROD i nie spotkalem odmowy. Krzeslowe partyjki psiocza na SLD a SLD bedzie walczyc z PiS o 2 miesjce w sondazach. Taka jest prawda.
to może sobie walczyć i na Olimpiadzie w Londynie w jakiejkolwiek konkurencji... Ale na lewicowym portalu to mało mnie obchodzi czy w następnym rozdaniu dzielić stanowiska wśród swoich będzie to czy tamto bydło.
Może tak na poważnie ktoś mi wyjaśni jaka bedzie różnica gdy na rozmowie o pracę z Millerem, Pawlakiem, Tuskiem czy Kaczorem... kandydat usłyszy:
- A jakie ma pan kwalifikacje do tego by być ministrem, prezesem spółki, dyrektorem przedsiębiorstwa...
a "kandydat" odpowie:
- Oj tato, nie wygłupiaj się...
No moze poza Kaczorem ;-)... w ten sposób, ze on usłyszy ... wujku nie zgrywaj się ;-)
Wypowiadane z pogarda Ten kraj w tym kraju i na wesolo Pierwszy milion trzeba ukrasc Tow BAlcerowicz wprowadzil popiwek niszczac dorobek PL [przemysl nam nie potrzebny zyc bedziemy z uslug iturystyki]Zadluzyl kraj Niech lepiej siedzi cicho Jest taka ksiazka pt Wielki Przwkret aut prof Poznanskiego Serdecznie polecam
to państwo, w tym państwie.... bo kraj jest nasz... a państwo jakieś obce!
Czy nie wstyd Ci wprowadzać odpowiedzialność zbiorowej .....
taki lewicowy holokaust wobec członków SLD
jacekx marksista chrześcijanśki członek SLD
Ps. No jeszcze rozumiem , że jam Baranek Boży ale Bydełko Boże
...... czy Cię nie pogięło sierpiku :)
jacekx marksista chrześcijański
Juz tu kiedys tlumaczyles dlaczego jestes w SLD... Przyjąłem, zanotowałem, ale pozwolisz, że naiwności Twej nie podzielę. SLD uważam za organizację wrogą ludziom pracy i zdania nie zmienie ze względu na Jackax, ktory na SLD nie ma żadnego wpływu. Nie wiem co Cię dziwi, wszak nie kryję tu mojej wrogości do partii politycznych i tego niedemokratycznego systemu, w którym działają, a którego zmienić nie chcą.
Gdybym był panem bożkiem, to bym powiedział, że jeśli w SLD znajdzie się choć jeden uczciwy, to niczym Sodomie i Gomorze mu daruję... Ale panem bożkiem nie jestem i jeden uczciwy mi nie wystarcza dla tolerowania zła. Jeden uczciwy o niczym nie świadczy i nic nie zmienia... Uczciwy powinien nieuczciwa organizacje opuścić.... Bo nawet w wielomilionowym NSDAP, uczciwy mogl sie znalezc,... Ale co z tego? Na Hitlera mial taki sam wplyw jak Ty na Millera.
PO, SLD, PiS, PSL, RP, SP... itd., holokaustu urzadzac nie mam zamiaru. Mam do nich wszystkich tylko jedno życzenie - niech zostawią mój kraj w spokoju!
coś z Twoją percepcją nie tak .....
jeśli porównujesz SLD z NSDAP.
Postępujesz identycznie ( co najmniej) jak funkcjonariusz IPN który porównuje Hitlera ze Stalinem.
Cóż rozumiem - jad nienawiści do przemian ostatnich 23 lat niszczy
ci szarą subsatncję i uniemożliwia racjonalnie podejść do faktów historycznych ......:(
Mimo wszzystko pozdrawiam Cię licząc na opanowanie emocji w komentarzach ......
jacekx marksista