Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

SLD: Przeciwko "kreatywnej księgowości" min. Rostowskiego

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Tak tak

No i Donald rozpoczął grę na nowe wybory, żeby je wygrać zanim wszystko dupnie. Tylko czy Ruch Paligłupa zdoła odegrać rozpisana dlań rolę?

autor: poziomka, data nadania: 2012-07-27 19:40:48, suma postów tego autora: 576

Przecież już dawno przekroczono 55%

Zegar towarzysza Balcerowicza nie kłamie.

autor: Sumienie Narodu, data nadania: 2012-07-27 20:16:53, suma postów tego autora: 6199

Kreatywny to jest....

Kreatywny to jest system oparty na iluzorycznej wartości, w której wszyscy tylko sobie nawzajem pożyczają, usługują czy handlują i praktycznie nikt nic nie produkuje.

autor: norbo, data nadania: 2012-07-27 21:13:21, suma postów tego autora: 99

W grecji były niskie świadczenia społeczne?

niskie świadczenia społeczne? A to niby od kiedy? W Grecji świadczenia były i to całkiem niezłe,niestety krętactwo też było

autor: Fred_BB, data nadania: 2012-07-28 12:44:58, suma postów tego autora: 676

Recepta SLD

Tnijmy więcej!
Obniżajmy świadczenia.
Pożyczajmy drożej za granicą.

Niech im balcerek pożyczy swój licznik, po co mają robić drugi.

autor: Felix, data nadania: 2012-07-28 13:23:39, suma postów tego autora: 58

Keynesism

twierdzi że zwiększone wydatki państwa kosztem wyższego deficytu napędzają gospodarkę prowadząc nas rzekomo ku świetlanej przyszłości. Naprawdę, zapytajcie swoich ideowych kolegów, powinniście wspierać PO pod tym względem :)

I znowu, nie chcecie podnieść podatków dla żadnych najbogatszych, a jedynie dla dobrze zarabiających etatowców, czyli klasy średniej. Najbogatsi nie płacą żadnych podatków, to już przerobiliśmy przy rajach podatkowych ostatnio tak.

autor: jliber, data nadania: 2012-07-28 14:48:49, suma postów tego autora: 4329

Zegar towarzysza Balcerowicza nie kłamie,

bo przecież to on go oliwił. To jego księgowość.
LSd mówi "millerem" o kreatywności? W tym księgowej? Zesrać się można jak po strajku głodowym. Na rzadko.
Ta księgowość to NORMA w UKOCHANYM przez LSD ustroju. Niech się konus żyrardowski nie wysila i sięgnie pamięcią do własnych nierządów. Też się zesra ze zdziwienia. Na twardo.
.

autor: Hyjdla, data nadania: 2012-07-28 15:09:36, suma postów tego autora: 5956

Więc trza, jliber, zlikwidować raje podatkowe.

Najechać na nie zbrojnie albo kreatywnie.
.

autor: Hyjdla, data nadania: 2012-07-28 15:34:09, suma postów tego autora: 5956

Hyjdla

Kto ma je najechać? USA? No proszę, może od razu zmień barwy na socjalistę narodowego, do amerykańskich republikanów się zapisz i z Bushem ruszaj na podbój świata hahahahaha.

autor: jliber, data nadania: 2012-07-28 18:48:38, suma postów tego autora: 4329

SLd na działkach i ze społeczeństwem

SLD walczy o działkowcow. Sam rozdalem kilkaset ankiet i informacji SLD dot. ROD i nie spotkalem odmowy. Krzeslowe partyjki psiocza na SLD a SLD bedzie walczyc z PiS o 2 miesjce w sondazach. Taka jest prawda.

autor: Krzysztof Mróź, data nadania: 2012-07-28 19:02:00, suma postów tego autora: 569

Jak dla mnie SLD

to może sobie walczyć i na Olimpiadzie w Londynie w jakiejkolwiek konkurencji... Ale na lewicowym portalu to mało mnie obchodzi czy w następnym rozdaniu dzielić stanowiska wśród swoich będzie to czy tamto bydło.
Może tak na poważnie ktoś mi wyjaśni jaka bedzie różnica gdy na rozmowie o pracę z Millerem, Pawlakiem, Tuskiem czy Kaczorem... kandydat usłyszy:
- A jakie ma pan kwalifikacje do tego by być ministrem, prezesem spółki, dyrektorem przedsiębiorstwa...
a "kandydat" odpowie:
- Oj tato, nie wygłupiaj się...
No moze poza Kaczorem ;-)... w ten sposób, ze on usłyszy ... wujku nie zgrywaj się ;-)

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2012-07-28 20:48:02, suma postów tego autora: 6205

Przypominam

Wypowiadane z pogarda Ten kraj w tym kraju i na wesolo Pierwszy milion trzeba ukrasc Tow BAlcerowicz wprowadzil popiwek niszczac dorobek PL [przemysl nam nie potrzebny zyc bedziemy z uslug iturystyki]Zadluzyl kraj Niech lepiej siedzi cicho Jest taka ksiazka pt Wielki Przwkret aut prof Poznanskiego Serdecznie polecam

autor: żadnych, data nadania: 2012-07-30 11:17:45, suma postów tego autora: 60

lepiej mówić

to państwo, w tym państwie.... bo kraj jest nasz... a państwo jakieś obce!

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2012-07-30 11:53:45, suma postów tego autora: 6205

sierpie ja Cię lubię ale ......

Czy nie wstyd Ci wprowadzać odpowiedzialność zbiorowej .....
taki lewicowy holokaust wobec członków SLD

jacekx marksista chrześcijanśki członek SLD

Ps. No jeszcze rozumiem , że jam Baranek Boży ale Bydełko Boże
...... czy Cię nie pogięło sierpiku :)

autor: jacekx, data nadania: 2012-08-01 22:07:42, suma postów tego autora: 3088

klawiaturówka :)

jacekx marksista chrześcijański

autor: jacekx, data nadania: 2012-08-01 22:25:35, suma postów tego autora: 3088

jackux

Juz tu kiedys tlumaczyles dlaczego jestes w SLD... Przyjąłem, zanotowałem, ale pozwolisz, że naiwności Twej nie podzielę. SLD uważam za organizację wrogą ludziom pracy i zdania nie zmienie ze względu na Jackax, ktory na SLD nie ma żadnego wpływu. Nie wiem co Cię dziwi, wszak nie kryję tu mojej wrogości do partii politycznych i tego niedemokratycznego systemu, w którym działają, a którego zmienić nie chcą.
Gdybym był panem bożkiem, to bym powiedział, że jeśli w SLD znajdzie się choć jeden uczciwy, to niczym Sodomie i Gomorze mu daruję... Ale panem bożkiem nie jestem i jeden uczciwy mi nie wystarcza dla tolerowania zła. Jeden uczciwy o niczym nie świadczy i nic nie zmienia... Uczciwy powinien nieuczciwa organizacje opuścić.... Bo nawet w wielomilionowym NSDAP, uczciwy mogl sie znalezc,... Ale co z tego? Na Hitlera mial taki sam wplyw jak Ty na Millera.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2012-08-02 02:22:04, suma postów tego autora: 6205

czlonkom

PO, SLD, PiS, PSL, RP, SP... itd., holokaustu urzadzac nie mam zamiaru. Mam do nich wszystkich tylko jedno życzenie - niech zostawią mój kraj w spokoju!

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2012-08-02 02:25:30, suma postów tego autora: 6205

Sierpie .....

coś z Twoją percepcją nie tak .....
jeśli porównujesz SLD z NSDAP.

Postępujesz identycznie ( co najmniej) jak funkcjonariusz IPN który porównuje Hitlera ze Stalinem.

Cóż rozumiem - jad nienawiści do przemian ostatnich 23 lat niszczy
ci szarą subsatncję i uniemożliwia racjonalnie podejść do faktów historycznych ......:(

Mimo wszzystko pozdrawiam Cię licząc na opanowanie emocji w komentarzach ......

jacekx marksista

autor: jacekx, data nadania: 2012-08-02 21:51:33, suma postów tego autora: 3088

Dodaj komentarz