http://wiadomosci.onet.pl/swiat/budza-strach-i-sieja-spustoszenie-nie-mozna-przed-,1,5259741,wiadomosc.html
"Z dziennikarskiego śledztwa agencji Associated Press wynika, że większość zabitych w nalotach dronów to islamscy bojownicy. Są to jednak w większości bojownicy niskiego szczebla, a nie dowódcy. Skala ofiar cywilnych jest niezwykle ciężka do oszacowania."
W koncu tych jest najwiecej a nie wysokiego szczebla dowodcow
..ale wyobraznia, to nie tylko produkcja zabawek,ale skutki ich użycia. Jak długo świat intelektualistów,moralistów,demokratów i obrońców "demokracji"będzie udawał,że USA to dobry wujek Sam?
że bandytyzm jest czymś złym. Ale może Nobla za to dadzą?..
A zapomniales juz jak 4 lata temu lewica wiwatowala na czes nowego prezedeta USA?
No i Nobla tez dostal, i to jeszcze pokojowego
A teraz placzecie ze bomby zrzuca
:)))
Masz rację. Też wiwatowałem i to nawet na tym portalu. Niestety uwierzyłem, że oblubieniec wyborców coś znaczy. Okazało się jednak, że nie wiele, bo on też musi służyć tym z kasą.Dlatego znów wróciłem do Lenina a w konsekwencji przestałem wierzy w sens tego rodzaju wyborów.
Takie wyniki bez strat własnych (chyba nawet i bez strat w sprzęcie)? Wymarzona broń do walki antypartyzanckiej. Nic dziwnego, że kto żyw projektuje i kupuje.
Twojej toalety a wtedy ..... :)
jacekx marksista chrześcijański
Ps. A może tak W Samo Południe Rebelku zmierzymy się .....
dronkami ......
to staje się przecież specjalnością jankesów :) rewolwery im już nie wystarczają :(
" Niestety uwierzyłem, że oblubieniec wyborców coś znaczy."
Cztery lata wczesniej oblubiencem wyborcow byl Bush. Wtedy tez uwierzyles?
Niestety tak ty jak i wiekszosc wyborcow w USA okazaliscie sie durniami wierzac ze demokrata i w dodatku czarny bedzie gwarancja czegos nadzwyczajnego, czgos czego bialy republikanin nie moze zagwarantowac.
Teraz wszyscy placimy za glupote tych dla ktorych te dwa kryteria byly najwazniejsze
I co najwazniejsze zbyt wielu wyborcow wierzy ze obecna sytuacja to nie wina Obamy i dalej mysla glosowac na niego
God Save America!
do pamięci takiego drona?
w sumie, to czekam na rewelację, że te wszystkie "omyłkowe likwidacje" cywili są spowodowane szpetnością np. chinskich hakerów, co się włamują do sieci wojskowych usa... albo lepiej - samych fundamentalistów islamskich, bo muszą szybko uzupełniać braki kadrowe.
no, ale w każdej wojnie największą frajdą są przypadkowe ofiary. szczególnie te zupełnie bezbronne.
Zywe tarcze zawsze byly bezbronnymi ofiarami wybranymi przez swoich tchozliwych oprawcow
zadam Ci trudne pytanie :( ......
Ja jestem Belfrem więc uwielbiam zadawać trudne pytania.
Jak można dla 30 srebrników pokochać Judasza :(
i jeszcze mieszać w to PANA ?
Pozdrawiam Cię serdecznie Ty nasz przerozumny kowboju z Trąbek Wielkich.
członek SLD
Porozmawiamy na ten i inne tematy ale dopiero wtedy kiedy wytrzezwiejesz.
Narazie nie jestes dla mnie partnerem do pyskowek
choroby
a jest nią:
Ślepa bezwarunkowa miłość do USA za 30 srebrników.
to rzeczywiście pogadamy polsko-jankeski kowboju.
członek SLD
Ps. Oj będzie bolało jak ta Twoja kochanka da Ci kopa :) ......
kopa :)
Jak zwykle nie potrafisz sensownie odpowiedzieć na zadane pytanie
i deliriu czyli flaszki masz jeno przed oczami :) ......
"God Save America!"
zbierasz jakies punkty?
A gdybym tak napisal:
"I co najwazniejsze zbyt wielu wyborcow wierzy ze obecna sytuacja to nie wina Tuska i dalej mysla glosowac na niego
Boze uchron Polske od wszelkiego zla"
tez mialbys jakies watpliwosci?
ze mialbym watpliwosci :) z drugiej strony ten bog jest strasznie zalatany zeby wiecznie cos chronic.po trzecie to troche w twoim wykonaniu zbyt cuchnie hipokryzja :)ja tam sie smialem jak wybierano obame tym bardziej ze w stanach wyborcze kryterium to ktoremu kandydatowi bardziej lsnia biela zeby :) bush odpadl :)))
Masz racje, Bush przegral z Obama ze wzgledu na niewystarczajaco biale zeby. Ale pamietaj ze fortuna kolem sie toczy i kiedys moga byc inne kryteria wyboru Prezydenta USA i Bush moze znowu wygrac.
To ze jestem hipokryta to znowu prawda. Ale w koncu kazdy do jakiegos stopnia nim jest. A to ze ja cuchne ci wyjatkowo wysoka hipokryzja ? No coz czasami tak bywa
PS Miales racje , a sieci jest wiele zdjec Hanry Kissingera w tyrolskich spodenkach, kapelusiku i z opaska Hitlerjugend
;)
Tak, tak ......
Już widzę prezydenta Busha z pampersem i przy chodziku :)
członek SLD
Znowu w delegacji?
;)