Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Warszawa: Zmarł Marek Szenborn

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

ech, szkoda

facet pisał z pasją. z całych faków i mitów, tylko jego artykuły dało się czytać.

autor: deadbastard, data nadania: 2012-10-08 13:54:01, suma postów tego autora: 500

[i] Straszne... i wielka szkoda...

Jeden z niewielu, którego dało się tam czytać.

[W lipcu nagle umarł mój szwagier w wieku 56. Ja też mam niedługo 56. Niedawno omówiłam mój pogrzeb z synami - kremacja, świecki pogrzeb, jakaś "laurka" od świeckiego mistrza ceremonii, nad grobem ma grać Riedel "List do matki"
- http://www.youtube.com/watch?v=Ztftrxh6lB0&feature=related,
a co zostanie - przepić albo zainwestować - zależy od tryndu..]
Wyrazy współczucia i szacunku dla Rodziny.
.

autor: Hyjdla, data nadania: 2012-10-08 16:07:55, suma postów tego autora: 5956

Hyjdla, nie masz jescze 56, a już omawiasz pogrzeb?

Daj spokój, przecież to za wcześnie na takie plany...

autor: Getzz, data nadania: 2012-10-08 17:37:40, suma postów tego autora: 3554

Fundacja im.Marka Szenborna ?

Mam nadzieję że powstanie Fundacja im.Marka Szenborna promująca humanizm , ateizm ,laickie państwo i antyklerykalizm

autor: laicite1905, data nadania: 2012-10-10 18:45:07, suma postów tego autora: 102

RIP dobry publicysta, nawet jeżeli się z nim nie zgadzałem

Ale cholera... przecież w FIM jest rubryka o leczeniu - zarówno standardowe metody jak i głodówki, zioła itp. - czyżby ten przeklęty nowotwór był tak złośliwy, a może M. Sz. nie dał się przekonać do ich zastosowania?

autor: szczupak, data nadania: 2012-10-11 00:32:17, suma postów tego autora: 3747

A kiedy mam omawiać, Getzz?

Jak będę w stanie agonalnym? Jak moja Ciocia, która durś żyje?
Prawie rok temu dostała ostatnie namaszczenie. W tym czasie zmarł wujek Alojz, jej i mojej Mamy młodszy brat. Teraz szwagier-rówieśnik, w międzyczasie różni znajomi. A ona wegetuje. Moja mama, która ją bardzo kocha i jest osobą bardzo wierzącą, modli się codziennie o jej rychłe odejście...
Ja już od roku piszę scenariusz mojego pochówku, co by mi dzieci numeru po śmierci nie wywinęły. Jak coś zmienią, to ich straszyć będę!
(*_*)

autor: Hyjdla, data nadania: 2012-10-12 03:03:26, suma postów tego autora: 5956

Dodaj komentarz