A jest pewność, że ci, którzy chcieliby przejąć po nim władze, sprawiedliwiej dzieliliby między wszystkich Rosjan ich wspólny dochód? Bo jeżeli nie, to niech lepiej władza zostanie przy nim.
Steff, bezwzględnie nie powinieneś wychodzić z domu, bowiem nigdy nie ma pewności, czy ktoś Cię w sklepie, czy w tramwaju świńską grypą nie zarazi...
A więc chciałbyś, żeby Rosjanie zamknęli oczy, weszli do tramwaju i zarazili się świńską grypą? Ja im tego nie życzę.
Jeśli stoją na przystanku, gdzie szaleje ptasia, to nie wiem czy robi to jakąś różnicę.
Widzisz, ja mam pewne obawy, że analiza sytuacji w Rosji zaczyna i kończy się na stwierdzeniu, że skoro w Rosji rządzi Putin, to znaczy, że rządy Putina są dobre, a ten kto nie rządzi nie ma racji. A gdyby rządził koń, to też niektórzy uznaliby, że końskie rządy są dla Rosji zbawieniem...
Chodzi o program... Bo jeżeli ma być nim tylko kartka do głosowania i prywatna własność?.. U nas jest i większość nie chce z tego korzystać, bo już wie, że na tym tylko traci.
Mam rozumieć, że Putin jest wrogiem własności prywatnej? (-: