Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Rosja: Współpracownik Udalcowa aresztowany

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Nius sugeruje, że Putina za ten areszt nalażałoby co najmniej wyklaskać.

A jest pewność, że ci, którzy chcieliby przejąć po nim władze, sprawiedliwiej dzieliliby między wszystkich Rosjan ich wspólny dochód? Bo jeżeli nie, to niech lepiej władza zostanie przy nim.

autor: steff, data nadania: 2012-10-21 13:55:29, suma postów tego autora: 6626

(-:

Steff, bezwzględnie nie powinieneś wychodzić z domu, bowiem nigdy nie ma pewności, czy ktoś Cię w sklepie, czy w tramwaju świńską grypą nie zarazi...

autor: Miś_Bucharin, data nadania: 2012-10-23 08:29:10, suma postów tego autora: 3566

Miś

A więc chciałbyś, żeby Rosjanie zamknęli oczy, weszli do tramwaju i zarazili się świńską grypą? Ja im tego nie życzę.

autor: steff, data nadania: 2012-10-23 11:06:37, suma postów tego autora: 6626

./..

Jeśli stoją na przystanku, gdzie szaleje ptasia, to nie wiem czy robi to jakąś różnicę.

Widzisz, ja mam pewne obawy, że analiza sytuacji w Rosji zaczyna i kończy się na stwierdzeniu, że skoro w Rosji rządzi Putin, to znaczy, że rządy Putina są dobre, a ten kto nie rządzi nie ma racji. A gdyby rządził koń, to też niektórzy uznaliby, że końskie rządy są dla Rosji zbawieniem...

autor: Miś_Bucharin, data nadania: 2012-10-25 00:32:00, suma postów tego autora: 3566

Miś

Chodzi o program... Bo jeżeli ma być nim tylko kartka do głosowania i prywatna własność?.. U nas jest i większość nie chce z tego korzystać, bo już wie, że na tym tylko traci.

autor: steff, data nadania: 2012-10-25 09:48:00, suma postów tego autora: 6626

./..

Mam rozumieć, że Putin jest wrogiem własności prywatnej? (-:

autor: Miś_Bucharin, data nadania: 2012-10-27 12:25:29, suma postów tego autora: 3566

Dodaj komentarz