Policja niepokoi eksmitowaną
czy ...
Osoba podająca się za policjantkę
Jedno albo drugie.
Ja się podaje na tym portalu za działacza radykalnej lewicy i to że odwiedzające ten portal lemingi w to wierzą to nie znaczy, że mam coś wspólnego z radykalną lewicą.
Natura leminga jest tak, że wszystko łyknie.
Największa zbrodnia dla leminga to samodzielne myślenie.
Pomimo to władze dzielnicy usiłują uzyskać od niej przyznanie się, że ma gdzie mieszkać.
--------------------------
Liczba lokali jest ograniczona.
Ich przyznawanie ze względów społecznych powinno być transparentne tj. ze względów na aurę jaka panuje w Naszym kraju nie jest możliwe zamieszkiwanie pod tzw. chmurką czy mostem a dworzec centralny już dawno zamknięty dla bezdomnych.
Nie uważam, że jest coś złego w dociekliwości urzędników.
Jeśli ta Pani mieszka w noclegowni dla bezdomnych to niech przyniesie zaświadczenie i będzie po sprawie.
Co do tej sprawy w sądzie to:
1) można mieć obiekcie do humanitarnych implikacji eksmisji ale trudno zaprzeczyć, że to jednak wykonanie prawomocnego wyroku sądowego
to inaczej "Duralex" (kondom) na sedesie. Wiedział?
"Jeśli ta Pani mieszka w noclegowni dla bezdomnych to niech przyniesie zaświadczenie i będzie po sprawie" piszesz fajfusie. Otóż sprawą miasta jest znać adres noclegowni, w której mieszka petentka (ma chyba Walcowa spis?) a nie wydzwanianie do bezdomnej. Miasto może dzwonić do bezdomnej, że DOSTAŁA LOKAL, a nie nękać ją czy mieszka pod mostem czy w kanale.
"można mieć obiekcie do humanitarnych implikacji eksmisji ale trudno zaprzeczyć, że to jednak wykonanie prawomocnego wyroku sądowego"... To się jeszcze okaże, Cudoku...
.
tłumaczyć tępakom oczywistości...
pokroju sędziego Tuleyi, który wiedzę o metodach stalinowskich wyssał z mlekiem matki, można się spokojnie podetrzeć Cudoku.
komentarzem trafił w samą dziesiątkę...
to jest właśnie prawdziwe oblicze kapitalizmu.
Oblicze, które starannie chowa się pod przykrywką medialnej ogłupiającej propagandy i tandetnej rozrywki brukowej.
Oblicze porażające, pokazujące całkowitą pogardę dla człowieka, będącego w tym systemie tylko kosztem produkcji...
niegodne
Teraz razem zgodnie
J#@! policję za nalot na dzielnice
Za całe moje życie"
Pewna Pozycja