i w Australii belfrzy też cierpią wraz z edukacją na brak środków.
Jakież więc będzie dzieci chowanie ...... kiedy oszczędza się na edukacji?
W USA też ponoć oszczędnści i redukcje dotyczą edukacji
byle Broń Boże nie dotknęły Banków i Rynków Finansowych.
Czyżby Ludzkość kopała sobie grób :( ...... źle to widzę.
Stary belfer.
jacekx marksdista chrześcijański
z SLD
W USA też ponoć oszczędności i redukcje dotyczą edukacji
byle Broń Boże nie dotknęły Banków i Rynków Finansowych.
Nie drogi Jacku, to neoliberalny kapitalizm jest przekleństwem ludzkości.
Skutki tego obłędu są już nader widoczne, a nic nie zapowiada odwrotu.
Realizowane i zapowiadane *oszczędności* spowodują dalsze rozszerzanie się strefy biedy. Biedakiem można być bez wykształcenia. Kształcenie ludzi, którzy nie znajdą pracy to marnotrawstwo.
Sytuację *belfrów* widzę szaro :).
ale lewicowcem czy nawet rewolucjonistą daleko trudniej.
Pozdrawiam.
jacekx marksista chrześcijański
z SLD
Biedakiem można być bez wykształcenia ......
ale lewicowcem czy nawet rewolucjonistą daleko trudniej.
ale część błędów moich to emocje, szybkie pisanie bez patrzenia na klawiaturę czy za lekkie uderzenia w klawisze czyli tzw. literówki( czy jak kto woli klawiaturówki).
Nie przepraszaj i nie wiem czy warto takie literówki w ogóle poprawiać. Ja tego wcale nie zauważyłem.
Ludzie chcą być perfekcyjni, ja tego nie bardzo rozumiem, chyba naturalnie jest się mylić.
Ja jestem Belfrem i to zobowiązuje do poprawności językowej a jeżeli pojawi się błąd :( to czuję się w obowiązku do jego poprawienia.
Boleję nad tym, że na lewica.pl nie można inaczej poprawiać błędów jak przez dodatkowy post.
Na forach jest jednak inaczej.
Może, więc lewica.pl pomyślałaby nie tylko o blogach i komentarzach, ale też o stworzeniu lewicowego forum na tym portalu.
Pozdrawiam.
jacekx marksista chrześcijański
z SLD
mile widziana, ale bez przesady.
Forum gdzie można poprawiać swoje ew błędy spotkałem tylko na stronach racjonalista.pl gdzie jest technicznie perfekcyjne forum.
Nasze forum tutaj na lewica.pl jest technicznie *przaśne* jak socjalizm w PRL, co gorsza nie widać chęci do polepszenia.
Przydałaby się możliwość otwierania własnych wątków dla uczestników forum nie mówiąc już o wyeliminowaniu technicznych wad jak np. nierozpoznawanie niektórych znaków pisowni.
Pozdrawiam również