Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Wenezuela: Powrót Cháveza do kraju

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

I nic o tłumach, które cieszyły sie z jego powrotu...

Szkoda.

autor: steff, data nadania: 2013-02-19 20:47:00, suma postów tego autora: 6626

Tak trzymać! Panie Chavez. To radosna nowina, że wraca Pan do zdrowia.

Swego czasu Chavez powiedział, że śmierdzi siarką na mównicy, bo stał na niej uprzednio USBush. I nie tylko od niego siarką śmierdzi.
Plany utworzenia Nowego Porządku Świata nie są wymysłem lat ostatnich. Być może obie wojny światowe miały za zadanie przybliżyć jego realizację.
W Polskiej Kronice Filmowej z roku 1949, w odcinku 14, 7 min. spiker mówi na ten temat obwiniając niejakiego Czerczyla o podżeganie do nowej wojny w celu utworzenia NWO. Czyżby ludzie byli ślepi i nie widzieli, co łolstryt z nimi robi i jakie ma z ludźmi dalsze plany?

https://www.youtube.com/watch?v=FeanW_ge4Us

autor: nana, data nadania: 2013-02-19 21:17:37, suma postów tego autora: 4653

o Czerczylu jest wcześniej, nie w 7 min. ale 6.24 min

https://www.youtube.com/watch?v=FeanW_ge4Us

autor: nana, data nadania: 2013-02-19 21:20:07, suma postów tego autora: 4653

Breżniew 2.0

znowu będą dowcipy o przydepniętej rurze od maski tlenowej :)))

autor: dr(e)s, data nadania: 2013-02-21 22:51:15, suma postów tego autora: 1539

Malpa 2.0

to Bush dzunior, zamiast do zoo trafil jako atrakcja turystyczna do bialego domu

autor: dyzma_, data nadania: 2013-02-21 23:37:24, suma postów tego autora: 2960

nano

No nie wiem czemu się cieszysz? Przecież taki Chavez to jest jak "homoseksualizm"- pozbawił już tylu mężczyzn możliwości ćwiczenia "męskich zachowań". Taki powiedzmy atak na Iran, no to już było tuż tuż, moim zdaniem, tylko groźba (prawdopodbona!) emabarga ropy wenezuelskich pozwoliła to powstrzymać. I tym embargiem Chavez trzymał cały czas w szachu. Toż to Iran to kraj wielki ile "męskości" by się mogło uwolnić jabky chłopcy pojechali ropę zdobywać. A tak zmarnowało się. Jakby tego było mało wdreny ten Chavez ciągle lobował ze pokojem i tu i tam i gdzie mógł.
Czyli:
"Wszyscy widzimy, co robi Chavez z mężczyzn i nie ma się co oburzać zaprzeczając prawdzie."

Wydaje mi się nano że prawdziwie "męskim" przywódcą, w twoim guscie, taką władzą co to i wystawnie żyje (więc trzeba ja szanować) i powieka jej nie drgnie jak będzie rachować w megaśmierciach (choć oczywiście nie ma ludzi idelanych -on w rachunakch się może akurat pomylić) jest Dżorż Dabolju Busz. Tu jest twój ducze słonko. A Chavez mu tylko przeszkadzał i jeszcze jakby było mało rozczeniowców dofinasowywał.

autor: yona, data nadania: 2013-02-23 18:09:54, suma postów tego autora: 1517

Dodaj komentarz