"ignorancja" to NIEUCTWO, NIEWIEDZA, itp. W tekście powinno być "ignorowanie".
Do nauki, Młode Socjalisty, potem do pisania apeli...
.
Gowin ma pilnować porządku na Uniwersytecie????
"A jaki był temat wykładu "Ostateczne rozwiązanie kwestii bezrobotnych" czy może "Dziedziczna bieda jako dowód niższości rasowej osób upośledzonych ekonomicznie"? Raz sierpem, raz młotem prawacką chołotę!"
Miliciano Libertario, Wto, 2013-02-19 23:15
No właśnie.
tylko FMS, "stare postkomuchy" mógłby ktoś powiedzieć.
Młode Socjaldemokraty, nie socjalisty! Socjalistom proszę takich rzeczy nie zarzucać :)
To ja też ignorantka! Ale ta ignorancja wynika z rozmnożenia bytów!
Przepraszam zainteresowanych!!!
[Mogę wiedzieć co twój nick znaczy, bo mnie to męczy od pół roku?]
.
myślę że to conejo infernal, przynajmniej pierwsze słowo królik znaczy, drugie to zagadka dla mnie też jest
by pisać do lucyfera że diabły za duży ogień trzymają pod kotłem.Świetny początek dnia podobno diecezja gdańska jest bankrutem.
Na pewno ci skaczący rytmicznie młodzieńcy w małpich maskach protestowali przeciw ekonomicznym poglądom Środy.:)))
Jeżeli zachowanie ONR-owców (jeżeli to byli oni) podpada pod jakiś przepis karny (a niszczenie cudzej wlasności podpada na pewno) powinni zlożyć zawiadomienie do prokuratury. W tej chwili prokuratura nie podlego ministrowi sprawiedliwości.
Doszło do naruszenia prawa więc winnych należy złapać i osądzić.
Policja podlega pod MSW - co ma Gowin do tego?
Ok, zostali złapani, kolejny krok: proces sądowy. Ale skoro w Polsce mamy niezależność sądów to co może zrobić znów Gowin?
Może podjąć inicjatywę ustawodawczą aby zmienić ( czytaj: zaostrzyć) prawo. Może to zrobić również każdy minister i w mniejszym stopniu poseł. A to i tak trzeba przegłosować. Nie żyjemy w Wenezueli gdzie rządzi się dekretami.
Kolejne zagranie pod publikę.... ale sala coraz bardziej pusta..
FMS zamierza zabrać glos w zwiazku z innym incydentem z ostatnich dni: wykryciem przemyslu molestowania i eksploatowania seksualnego na jednym z wydziałów socjologii i wnioskiem o tymczasowe aresztowanie jednego z czołowych sprawców tych ekscesów? Byłoby to o tyle pożądane, że losy tej persony mogą rzucać cień na opcję polityczną, z ktorą byl związany.
biły robotników z Ożarowa to też FMS wydało oświadczenie? Każą się bać faszystów a na co dzień po ulicach chodzą dziady które legalnie biją małolatów pałami po żebrach. To jest emanacja faszyzmu.
... wszyscy 7 (słownie: siedmiu) niemieckich anty faszystów Sierakowskiego wróciło za Odrę.
Reasumując:
Zgodnie ze starą zasadą że wraz z postepami socjalizmu zaostrza się walka klas. Kilka nie zbywalnych faktów:
1) Marsz Niepodległości był o wiele liczniejszy niż rok wcześniej
2) Kolorowa Niepodległa wręcz przeciwnie. Przyszło mniej ludzi i nawet nie próbowali blokowac tzw. nazioli.
3) W łonie porozumienia 11 listopada nastapiła shizma tj. anrchiści podzienkowali gazeto wyborczym celebrytom za współpracę. Było linkowane oświadczenie CIA (Centrum Informacji Anarchistycznej) w tej sprawie na lewica.pl
4) Słowa J. Browna o tym że należy wystrzelać połowę dzienikarzy z GW przeszły niemal bez śladu potpienia.
Jeszcze kilka lat było by to nie do pomyślenia. Bezsprzecznie świadczy to słabnącej sile salonu
I na koniec wisienka na torcie:
Jeszcze kilka lat temu taki incydent był nie do pomyślenia. A teraz wszystkie stacje TV pokazują zadymę na UW.
Jak myślice powstzryma to eskalację przemocy czy wręcz przeciwnie?
Co do listu młodych socjalistów to żenada:
Socjaliści pisza do Gowina z prośbą o interwencje w sprawie skrajnej prawicy.
To tak jak by się skarzyć Balcerowiczowi na kapitalizm czy wolny rynek i prosić o interwencje.
"J. Browna o tym że należy wystrzelać połowę dzienikarzy z GW przeszły niemal bez śladu potpienia."
John Brown też nie lubił Wybiórczej? Może jeszcze prenumerował GaPola?
PT Hyjdlo, gorzołka na stół, to trza opić!
Nie jesteś na stornach Obywatela więc nie leć w głupa.
Chodziło o Juliusza Brauna.
specjalne zrobiłem drugi fakultet aby z się z Tobą porozumieć.
Czyli piekielny. A to pierwsze nie wiem
Co dwie głowy to nie jedna (*_*)
szczupak... ja gorzoły nie piję, tylko piwo. Można by też ten drugi cudaczny fakultet opić, jeśli to jakieś "storno" nie jest - czarne, czerwone lub minusowe.
.
"Ty znasz moje chwyty, ja znam twoje, marnujemy czas" (Roger Vailland)
ty dębowym albo żywcem, ja czystą...
dopisać również zniszczenie pomnika "Inki" przez tzw. nieznanych sprawców oraz notoryczne niszczenie drzwi u Profesorów poznańskich, broniących posłanki Pawłowicz w petycji.
... Nie ma to jak list do Goblina o ukrócenie wygłupów Troli...
AC ma rację: Kwestia bezpieczeństwa na terenie UW to zadanie władz uniwerku a polityka za drzwi tej instytucji won...