Wybierano posła z listy RP. Skoro tak to z chwilą zmiany partii powinien zrezygnować z zasiadania w parlamencie i dopiero jak wybiorą go z listy SLD do niego wrócić. To co zrobił ten poseł to zwykłe świństwo zrobione zarówno RP jak i wyborcom. Za chwilę inny poseł przeniesie się do PiS czy PSL-u i bedę miał takie samo zdanie. Raz popieramy ZSRR a za chwilę Watykan ? Robią to niby ludzie lewicy ? Wierzyć się nie chce.
Bo to największe w historii zbiorowisko zdrajców narodu, o lewicowych ideałach lepiej już nie wspominać.
Ale czy nie zrobił dokładnie tego samego co Kopyciński tylko w odwrotnym kierunku? Pies całą tę hołotę trącał, ale w tym sejmie każdy może być w partii jakiej chce, bo taka to demokracja.
A co tam na Wiejskiej?
Jak zwykle przeciwko ludziom prawo wchodzi w tajemnicy
Palikot komuś dopier#$%
Miller kogoś opier$%
Tusk kogoś za to naliczył
Dla ludzi nic nowego
prócz niepewności dnia codziennego.
(Moja parafraza utworu rapowego)
i od całowania biskupiego pierścienia przemienić sie w antyklerykała, to i może szeregowym partyjniakom wolno
wróciła na łono Partii.
????????
Właściwie o SN to wiem ......tak zirka 10000 - 15000 zł jako papudze w dużym mieście.
Ja SN - ku jako belfer jestem ciągle poniżej średniej krajowej > 83% właśnie sprawdzałem bo przymierzać się mi trzeba powoli do emerytury :(.
I kto tu dobrze opłacanym zdrajcą Narodu jest :).
Pozdrawiam.
jacekx marksista chrześcijański
z SLD
bo ich stać na kawior i Jaguary.
Otrzyj gluty z nosa i przestań się nad sobą użalać - jesteś w końcu facetem.
Chcę obalić mit o wysokich pensjach belfrów w RP
Uściślę płace mianowanego belfra w moim wieku w RP ( nie wszyscy mogą być dyplomowani- nie miałem wcześniej czasu a obecnie i zdrowia na tzw. dyplomowanie, czyli teczkę dokumentującą moją pracę - nie cierpię papierologii :) )
Ponad 30 lat pracy w zawodzie na I linii, studia podyplomowe, ukończone studia magisterskie na dawnej porządnej uczelni z przedmiotu ścisłego, pozytywna ocena pracy i mianowanie daje 83% średniej krajowej
( Dlaczego nie zawalczyłem o tzw. dyplomowanie nauczycielskie >>> w szkole muszę zebrać teczkę tzw. dokumentów i zgodę dyrekcji na uzyskanie takiego stopnia - gdy takiej zgody nie ma pozostaje droga sądowa przez chyba SA i dopiero wtedy staje się przed komisją na rozmowie czy egzaminie - czyli dyplomowanie belfrów można blokować ...... a w dzisiejszych czasach wygrać z szefem w sądzie i mieć stabilną pracę :) ).
Więc co SN-ku mi przynajmniej nie płacą jak zdradzieckim elitom
których ty jesteś przedstawicielem ......
to TY, Dzeus i pracodawca jesteście zdrajcy zresztą Ciebie twe prawackie posty często demaskują :).
Pozdrawiam.
z SLD
jeżeli jakiemuś posłowi nie podoba się kurs jego macierzystej partii, to powinien zrezygnować z mandatu i wystartować ponownie pod innym sztandarem, a nie oszukiwać ludzi.
a wynagrodzenia sędziów nie zależą od tego, czy orzeka się w małym, czy dużym mieście.
To tak tytułem uświadomienia Cię, zanim odlecisz jeszcze wyżej, brnąc w szóstą erratę do erraty ...
PS. skoro nie chciało Ci się uzyskać dyplomu to pretensje o to, że tak marnie zarabiasz powinieneś mieć tylko do siebie. Na szczęście zdrajcy z SLD na brak pieniędzy nie narzekają, obłowili się dostatecznie na transformacji i konszachtach z Episkopatem.
Ponad 11 tysięcy Opolan postawiło krzyżyk przy jego nazwisku, ale skoro go wcześniej nie chcieli na wójta, śmiem twierdzić że większość z głosujących postawiła krzyżyk przy byle jakim nazwisku, by oddać głos na Ruch Palikota.
A on mając w nosie swoich wyborców robi co chce!
Wyborca ma ograniczone prawa wyborcze, jest prawie ubezwłasnowolniony przez ten totalitaryzm partyjny. Kiedy to się skończy? Nie wierzę Kukizowi, ale to co on proponuje czyli JOW może będzie trochę lepszy system. Przynajmniej będzie wiadomo, wybieramy jednego posła i wyborca wskazuje jedno nazwisko. Teraz w okręgu wybiera się kilku lub kilkunastu partyjniaków, a wyborcy wolno postawić krzyżyk tylko przy jednym nazwisku, bo tak naprawdę to wyborca wskazuje listę partyjną.
to szkoda że tak mało młodzieży protestowało przeciwko liberałom w mieście tak rozwalonym przez liberalizm. Michnik powinien dostać jajkiem w najmądrzejszą część ciała (dupa).
a lewica peel zajmuje się tym, że jeden liberał przesiadł się z kanapy na drugą. To już lepiej napiszcie o "mamamadzi", najlepiej w kontekście wojny płci i walki klasowej.
sędzia czy adwokat to jedna rodzina rozpieszczana przez III RP, czego nie można powiedzieć o belfrach.
Cóż Belfer Ty tego nie zrozumiesz to misja spełniana wobec obywateli RP ......
a Twoja misja to obecnie trzymać obywateli i naród za pysk :(.
Sądy w całej historii ludzkości były przedłużeniem władzy i rzadko ujmowały się za krzywdą ludzką.
Wszak sprawiedliwość jest ślepa ale nie na pieniądze :).
z SLD
jako tzw. dyplomowany belfer i tak byłbym poniżej średniej :(.
By wyjść jako belfer ponad średnią krajową trzeba mieć nadgodziny a obecnie nauczyciele mogą nich pomarzyć.
jacekx
Ps. Tia ...... nie martw się i bądź mężczyzną powiedział burżuj do proletariusza :)
A cóż Ty tworzysz SN, co najwyżej ucisk i niesprawiedliwość, bo bronisz interesów państwa III RP, które jest macochą dla wielu swoich obywateli .......
Ja zaś, co najmniej jestem pedagogiem -
z grec.
Prowadzący za rękę ...... młodego człowieka.
Pewnie dlatego finansowo jestem poniżany prawie najniższą płacą w stosunku do belfrów z innych krajów UE.
Już Lenin napisał, że państwo, w którym nauczyciel zarabia mniej od policjanta to państwo policyjne :)
Olkowi Flaszce też nie chciało robić się dyplomu, a patrz jaką kasę zarabia u Kulczyka. Może jest to dla Ciebie jakieś wyjście?
SN = Burżujskie Sumienie ...... na lewica.pl :)
z SLD
Tradycyjnie rozumiane pojęcia lewicy i prawicy się rozmyły. Postulaty lewicowe w mniejszym lub większym, często wybiórczym stopniu znajdują się w programach większości partii politycznych. Coś jest minusem, jeśli coś oceniamy jako plus i odwrotnie. Natomiast to jakie są i jak funkcjonują partie oraz cały ustrój zależy w głównej mierze od ludzi jacy go tworzą, ich poglądów, oczekiwań, działań i postaw. Jest sumą społecznych chceń i dążeń. Tyle w temacie.