Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Warszawski ratusz skontroluje sny

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Podczas gdy katofobowie zażerają się święconką, władze Warszawy

nie próżnują. Za sny erotyczne z Bufetową grozić będzie kara, jak za gwałt.

autor: Sumienie Narodu, data nadania: 2013-04-01 10:13:56, suma postów tego autora: 6199

Gdyby

Jacek Żaczek śnił o wyuzdanym seksie sado-macho z Bufetową i podzielił się tymi traumatycznymi marzeniami sennymi na fujzbuku - też by miał sprawę?
Dobry żart tynfa wart!
(*_*)

autor: Hyjdla, data nadania: 2013-04-01 10:36:42, suma postów tego autora: 5956

Suaby

prymus aprylis.

autor: A.Warzecha, data nadania: 2013-04-01 12:45:38, suma postów tego autora: 2743

A pamiętasz Hyjdlo słynną wywieszkę z pewnej jadłodajni?

"Z powodu braku prądu bufetowa daje od tyłu".

Najlepszego Hyjdlo, spod samiuśkich Tater!

autor: Sumienie Narodu, data nadania: 2013-04-01 13:14:07, suma postów tego autora: 6199

Czysty jak łza

Ja od dawna nie mam żadnych snów, a przynajmniej nic nie pamiętam. W każdym bądź razie wierzę w to, że jestem czysty jak łza. Kiedyś inaczej było. Potrafiły mi się śnić różne dziwne rzeczy.

autor: Paweł Kończyk, data nadania: 2013-04-01 13:15:36, suma postów tego autora: 2157

Jasne, że pamiętam, Sumień (*_*)

Podobnie robaczywe myśli mamy i wpisy prawie równoczesne, Sumieńciu (*_*)

Kończyk... to niedobrze, że snów nie masz. One są surrealistyczną projekcją rzeczywistości i projektowaniem nierealnych marzeń, albo jakoś tak (*_*) Pewnie rzeczywistość masz masz na tyle surrealistyczną, że mózg sam się nocą wyłącza, byś ochłonął. Mądry mózg masz...

Wesołych świąt!!! I żeby nikt w zaspach nie utknął, bo ja spod domu nie mogłam wyjechać, na "popych" trza było, a teraz chłopcy odśnieżają, co by zaparkować szło i rano wyjechać... W tym pieprzonym kapitalizmie nawet pory roku się przestawiły...
.

autor: Hyjdla, data nadania: 2013-04-01 19:49:21, suma postów tego autora: 5956

Coś faktycznie w tym jest

Panie Sułku kochany!

autor: Sumienie Narodu, data nadania: 2013-04-01 23:52:45, suma postów tego autora: 6199

Dodaj komentarz