czy okoliczności są potwierdzone? bo inne media piszą o bójce w knajpie a GW o 2 ofiarach...żeby nie było jak z tym "zaatakowanym" młodym francuzem
nie został zaatakowany?
ten młody francuz zaatakował jakiegoś skina pod sklepem który w odwecie go uderzył tak że chłopak przy upadku walnął głową bodajże o metalowy słupek
Akurat "Wyborcza" mija się zupełnie z relacjami zagranicznych mediów, przede wszystkim greckiego dziennika "Kathimerini". Ten w większości potwierdza opis Ciszewskiego, nie ma tylko mowy o stojącej obok policji.
podpisującym się nazwa zajebistej kapeli nie dyskutuje bo szkoda klawiatury, ale artykuł w GazWyb to kompletne dno. nie sądziłem ze mogą mnie jeszcze zaskoczyć tym jak nisko potrafią upaść, a jednak...
No Pasaran !
odnośnie tego francuskiego antyfaszysty - to, o czym piszesz, to wersja przedstawiana przez oprawców i powielana przez skrajną prawicę.
w realizacji hasła "good night left side" idą dalej niż ich polscy koledzy.
apropo tego Francuza to taką wersje przedstawiały francuskie media i policja po przejrzeniu zapisu monitoringu http://fr.wikipedia.org/wiki/Affaire_Cl%C3%A9ment_M%C3%A9ric ja rozumiem że trwa "wojna" i należy stosować propagandowe sztuczki...ale proszę nie nazywać mnie kłamcą