de Bula jak głośno wyczytuje nazwiska z tej listy i wypytuje Nałęcza o to, kto to, a ten też ni c..ja.....
.
Komor tylu kolegów za granicą nie ma i będzie zazdrościć...
no brakuje jeszcze
Franciszek, papież, Argentyna/Watykan
na serio to bardzo dobry ten areszt ze względów marketingowym, w dłuższej perspektywie to z pewnością pomoże sprawom lokatorskim
musi być teraz głupio. Marginalizowanie sprawy, zepchnięcie winy na niedoświadczonego asesora nie jest już możliwe.
Szacunek i pomoc osobom starszym, często niedołężnym jest istotą człowieczeństwa. Dlaczego jej brakuje prezydentowi?
Jedyna rada - Głowa prezydencka w piasek.
Bo tak szczerze mówiąc, to towarzystwo dosyć egzotyczne...
egzotyczny to jest Barack Obama i jego Nobel, nie mowiac o Komorowskim, Milerze, Tusku czy Kaczynskim, to sa ludzie egzotyczni, doslownie.
chyba tylko dla neoliberalnych ekstremistów
Solidarnośc naszą bronią !! CZERWONA POMOC !!
Uwolnić Więźnia politycznego !!
co autor west miał na myśli, ale czytając jego wpis od razu pomyślałam o egzotyce Chrabiego i Doradcy Jego. Jakoś tak mu się napisało nieskładnie...
(*_*)
Mam nadzieje ze da to do myslenia naszemu Prezydentowi.
..ale co z resztą broniących swoich domostw ? Pokłosie destrukcyjnej polityki naszych "wyzwolicieli" od spokojnego życia (dotyczy szaraczków - Polaków) trwa i trwać będzie tak długo, aż okaże sie ,że z dóbr wspólnych mamy mieszaninę azotu z tlenem + inne składniki,które nawet Rostowski nie sprzeda ...p.s. ale może opodatkować !!!
Samir Amin może być egzotyczny, skoro jest z Egiptu, to znaczy się tam gdzie som te wielbłondy, póstynia, piramidy i sfinks. jest sóho i goronco
nie wiem po co tyle bykow walnales, bo ledwo tom przeczytal, czyzbys kierowal swoja mysl do hrabiego Bula w jego jezyku polskim ojczystym narodowym =:)
wiec beda mu wyczytaywac a ze nie wie ktory dzien to nie dziwne ze i nazwisk nie bedzie znal . mamy w polsce za tuska wiezniow sumienia i nalezy to glosno podkreslac na swiecie.
Znamienne jest milczenie SLD rozwinę ten szyld SOJUSZ LEWICY DEMOKRATYCZNEJ. Pytanie z kim i przeciwko komu? Czyżby Piotr Ikonowicz nie zasługiwał na wsparcie? Więc kogo reprezentuje Sojusz?