Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Nagonka na gender: Anna Grodzka zapisuje się do zespołu Kempy

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Gdybyście raczyli poinformować, że AG

przedstawiła też publicznie konkretne, bardzo prosocjalne projekty, podkreślając, że obywatele mają prawo wymagać od państwa (administracji) odpowiedniej pomocy - byłoby to bardziej sensowne, niż ta notatka o niczym.

autor: szczupak, data nadania: 2014-01-18 19:59:07, suma postów tego autora: 3747

Anna Grodzka głosowała ze ...

Podniesieniem wieku emerytalnego
Uelastycznieniem czasu pracy tj. likwidacją 8 h dnia pracy
oraz za likwidacją obowiązkowych, finansowanych przez pracodawców badań lekarskich.

Lewica as fuck.

autor: Cud2, data nadania: 2014-01-19 13:42:29, suma postów tego autora: 3207

Czemu kłamiesz, Cudzie?

Grodzka głosowała przeciwko podniesieniu wieku emerytalnego i przeciwko uelastycznieniu czasu pracy. O ostatnim wspomnianym przez Ciebie głosowaniu nie wiem, ale zakładam, że w tym wypadu też kłamiesz.

autor: Mandark, data nadania: 2014-01-19 16:40:42, suma postów tego autora: 731

Cud kłamie świadomie,

bo jego grzech jest podyktowany intencjami prokościelnymi, a ponadto dobrze zna swoją bezkarność i naszą bezsilność w tym zakresie. Jako emisariusz działający wśród nas ma pełne prawo do rozgrzeszeń. Mnie natomiast posłanka negatywnie zaskoczyła miesiąc temu podczas spotkania zorganizowanego przez Attac, kiedy nie zgodziła się z poglądem prymatu pracy nad kapitałem. I to jest problem, bezrobocie, a nie wydumany gender.

autor: Z.K. z OZB, data nadania: 2014-01-19 21:52:10, suma postów tego autora: 356

Dodaj komentarz