prędzej zagłosuję na PISuar niż na waszą hołotę. Oleksy, Miller kfa mać... Marczuk - a co to za cudowiszcze??? Lepiej wystawcie skoczka Żyłę albo innego Cezika, będzie równie bezsensownie.
nigdy nie sądziłem, że to napisze.
Jak My PRAWDZIWA RADYKALNA LEWICA przejmiemy ten portal tacy jak nikty znikną z komentarzy.
W jaki sposób chcesz przejąć ten portal? Planujesz cenzurę komentarzy?
A przepraszam, jeden to kosmonauta ...
wychowująca kilkoro dzieci - w efekcie m.in. dwóch generałów z których jeden kosmonautą. Fantazja? To się nie zdarza nawet w legendach i bajkach. Zdarzyło się realnym socjalizmie.
W PRL.
Czemu SLD w Konstytucji RP zrównał komunizm z nazizmem i usunął obowiązującą w Konstyucji PRL zasadę że każdy obywatel ma prawo do pracy?
Ani głosu na $LD ani głosu na Kwaśniewskiego!
Plankton polityczny puszcza antyeseldowskie bąki. Tylko jakie to ma znaczenie? Kogo obchodzą opinie lewicowych zydli?
Chyba, że jak twierdzą Zieloni Biosfera a szczególnie ta związana z H2O zatruła mu szczupaczy mózg
i pozbawiła myślenia w tym politycznego ......
Proszę o wybaczenie dla niego :( ...... tzn. szczupaka czerwonego :).
Cóż ja marksista chrześcijański wybaczam Tobie, bo ......
nie Wiesz, Co piszesz i jeszcze raz proszę o wybaczenie dla Ciebie.
Pozdrawiam.
jacekx marksista chrześcijański
z SLD
Ps. Krzysztofie mój kolego mniej nienawiści do Planktonu
bo dla niego też miejsce wśród Ludzi ......
Przeciwko SLD!
Nie zgadza się z tą zamierzchłą konstytucyjną maksymą zarówno Twój Ruch, jak i Sojusz Lewicy. Zapewne wielu przeciwników znajdzie się i na tym portalu. Dlatego tylko czasami i bardzo nieśmiało wśród Was poruszam problem bezrobocia.
Z.K.z Ogólnopolskiego Związku Bezrobotnych
każdego przedstawiciela gatunku Homo Sapiens ......
w XXI wieku.
Dlatego politykom wszelkiej maści należy wykrzyczeć......
Obowiązkiem każdego posła Wolnej RP jest walczyć o miejsca pracy te istniejące i te tworzone
a
jeśli nie rozumiecie, że to Wasz obowiązek Panowie Posłowie ...... to z Wiejskiej Won !!!
Walka o miejsca pracy i o ich tworzenie to patriotyzm XXI wieku a nie nurzanie się w Historii RP i Smoleńsku.
Pozdrawiam.
z SLD
Czy wiesz, że Twój post z punktu widzenia polskiego prawa
kosztuje kilkadziesiąt tysięcy zł ...... ?
Ciekawe czy kosztować to będzie:
a) Ciebie
b) Redakcję Lewica.pl ?
Pozdrawiam.
z SLD
to kosztuje:
Jozef "Olin" Oleksy kandyduje do europarlamentu. Dlaczego nie do Dumy?
Niestety, właśnie z tych powodów będę musiał zostać w domu. Zresztą myślę, że tak zrobi większość.
możesz bez kozery powiedzieć "milion".
ale mu Duma nie pozwala.
zanieczyszczona jest jakimś pisuarem.
Nie istnieje gatunek szczupak czerwony (Esox robur ?). W Finlandii (Kemijokii) łowiono takie ryby, ale okazało się, że to wynik mimikry do czerwonego dna rzeki, genetycznie to ten sam szczupak pospolity (Esox lucius) co w całej Holarktyce.
(patrz: Odyseja) ;P
Co do pełnotłustego Józka, ksywa Klęczon Jasnogórski, to w przeciwieństwie do np. Jarosława, nie miał niestety dziadka carskiego oficera, toteż dlatego Ruscy go nie chcą :P
z 20.01, wysłany 19.03.55.
Ciekawy - także z tego powodu, że jego autor wskazuje na zaśmiecanie portali politycznych przez wpisy antysemickie.
Postanowił się poświęcić i skopiował głęboką strukturę dyskursu antysemickiego?
to ciekawy przypadek ciągle dyszy nienawiścią wobec "zydli" i radykalnej lewicy jednocześnie śledząc ją bardziej niż niektórzy sami działacze lewicy.
To jak te "zydle" takie słabe i durne to niech Pan je oleje i zwiększa Pan i tak masowe poparcie dla SLD. Więcej "ludzi lewicy" dostanie mandaty!
Avanti Millerola!
Lubie sie posmiać z lewicowych zydli i je podkręcać. Przypomnę, ze w obronie rewolucyjnego Ikonowicza manifestowało łącznie w 3 manifestacjach 150-200 osób a w tym delegacje partii i stowarzyszeń lewicowych. W tym oczywiście SLD. Bojowa Polska Partia Pracy przytuliła się do Europy Plus. Chyba nie musze to komentować. Lewicowe zydle mnie bawią i lubię dać wam do wiwatu.
Wykonaliśmy przez noc z Ikonowiczem ten napis na czerwonym tle i ponieśliśmy go w Pochodzie Pierwszomajowym wraz z m.in. Ewą Spychalską na Kopernika. Było to w okresie, kiedy u żłobu zasiadał Sojusz. Swoją drogą, nigdy tak bardzo nie zawiodłem się na żadnym polityku, jak na Leszku Millerze kiedy sprawował funkcję premiera.
Europarlamentarzystów wybierało 20 % Polaków. Przyszłych wybierać będzie prawdopodobnie jeszcze mniej... Czy tych ponad 80%, którzy zostaną w domach, też nazwiesz zydlami?
z Racji można wystąpić ale retoryka zostaje.