Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Kara śmierci: 2013 rokiem wzrostu liczby egzekucji

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Hehe, zabawne...

Jeżeli kara śmierci jest morderstwem i powinna być zniesiona, to znaczy, że więzienie jest niewolnictwem i też powinno być zniesione?:)

Śmieszne te poglądy, naprawdę.

Na karę śmierci nie skazują sądy. Na KS skazują się zbrodniarze, którzy popełniają przestępstwa zagrożone w kodeksach karnych karą śmierci. Proste? Jak widać dla niektórych "mózgów" nie.

autor: Speedway, data nadania: 2014-03-28 15:03:46, suma postów tego autora: 164

Speedway

To truizm, ale im prostszy człowiek, tym prostsze prawdy wyznaje, ale świat nie jest tak prosty, jak im się wydaje.

autor: V.C., data nadania: 2014-03-28 16:44:21, suma postów tego autora: 1136

Szkoda że w Polsce niema kary śmierci

Gdyby np.Trynkiewicza powiesili to dzis byłby problem z głowy co teraz z nim zrobić czy nie bedzie dalej zabijał dzieci itp.

autor: Antyliberał, data nadania: 2014-03-28 16:51:33, suma postów tego autora: 1302

speedway

zastanawiam się czy ci wypisać czarno na białym czemu to co napisałeś to bzdura, jedyne co mnie powstrzymuje to fakt, że chyba naprawdę w to wierzysz, więc pewnie odpowiedzi byś nie zrozumiał

autor: nikyty, data nadania: 2014-03-28 17:36:43, suma postów tego autora: 3572

Moim zdaniem...

...kara śmierci powinna być orzekana i wykonywana nie tylko za morderstwo ale także za wszystkie pozostałe najcięższe oraz ciężkie przestępstwa pozatym należy zbudować nowy system prawny.

autor: michał10, data nadania: 2014-03-28 19:35:09, suma postów tego autora: 74

Nie da się napisać, czemu to bzdura...

Gdyż jest to prawda, wynikająca z logicznego argumentowania i jako taka nie podlega dyskusji.

autor: Speedway, data nadania: 2014-03-28 19:01:28, suma postów tego autora: 164

nikyty

A ja chciałbym przeczytać to czarno na białym. Proszę.

autor: kwak, data nadania: 2014-03-28 18:59:38, suma postów tego autora: 1207

...

Trynkiewicza sprawdzają jak dziecko w Pradze pod auto wpadnie. A ja bym chciał kary śmierci dla pracownika za zarażenie mnie grypą, z którą przyszedł do pracy. Choć może lepsze byłoby więzienie, 20 lat bez dostępu do internetu. Nie 10 lat. A w ogóle to w więzieniu jest klawo, można fajki palić i nawet książki wypożyczyć. Gorzej, że jak się nie przypilnuje, to można utyć. Czemu te niektóre głupki się wieszają. Tego nie mogę zrozumieć. Chyba, że przez kobietę.

autor: prezio, data nadania: 2014-03-29 00:09:55, suma postów tego autora: 878

Dodaj komentarz