Oby do wyborów.
"Następną razą" trza się postarać, by 10-ciu pikietujący6ch lewaków przeciwko dwu tysiącom nazi pilnowalo i odprowadzało do taksówek przynajmniej 7 tys. policjantów.
Wtedy będzie demokracja.
Ni ma innyj opcji. Jak ta w/w opcja niy wypali, to dać czadu "służbom"... w sile jedenastu osobo-lewaków...
.
ale po przeczytaniu tego tekstu i oglądnięciu filmiku autorytatywnie stwierdzam, że Ci nacjonaliści z NOP-u mają wiele więcej odwagi, rozumu i kultury od tego "jednokomórkowca" z kamerką (pewnie telefonem), który - gdyby nie ta obstawa policji - to pewnie by w gacie narobił ze strachu i siedział cichutko jak mysz pod miotłą.
PS. A Ciszewski jak to Ciszewski - niby bardziej inteligentny od przeciętnego, niedomytego lewaka, ale co najwyżej o tą jedną "komórkę" :-)
"bardziej inteligentny od przeciętnego, niedomytego lewaka, ale co najwyżej o tą jedną "komórkę""
Nacjonalistą nie jesteś, ale żadnym konserwatystą też nie. Co by złego o nich nie powiedzieć, to akurat oni nie określają innych w ten sposób. Zwykły z ciebie korwinowiec a nie żaden konserwatysta.
Takich "polokonsewatystuf" na Zachodzie zatrudniono by najwyżej jako pucybutów, bez prawa awansu ze względu na wrodzoną głupotę.
"Nacjonalistą nie jesteś, ale żadnym konserwatystą też nie. Co by złego o nich nie powiedzieć, to akurat oni nie określają innych w ten sposób. Zwykły z ciebie korwinowiec a nie żaden konserwatysta"
Nie, tylko nie "korwinowiec"! (to już wolę być nacjonalistą, faszystą, a nawet lewakiem - choćby i niedomytym).
A mówiąc już całkiem poważnie, to byłem zdenerwowany i trochę zdołowany poziomem "dziennikarstwa" Ciszewskiego. Nie chcę się usprawiedliwiać, choć prawdą jest, że takich a nie innych słów użyłem pod wpływem emocji i silnego wzburzenia (na ogół takiego języka i takiej retoryki nie używam). Oczywiście chyba nie muszę dodawać, że w ten sposób pisałem o niewielkim odsetku ludzi spośród tych o lewicowym (lewicującym) światopoglądzie, do których zaliczyłem np. tego "bohatera" z telefonem - osobiście żałuję, że do tego niskiego poziomu "debaty ulicznej" próbował doszlusować towarzaysz Ciszewski.
apolicja nie reagije.tacy tam antyfasziszcijak lewica z Kalisza i kwacha
Najniższy poziom wyznacza nie czyjeś dziennikarstwo tylko głupiutkie wpisy takich osobników jak ty. Nie byłeś nie wiesz ale się wymądrzasz
Przyjedź na seminarium
https://www.facebook.com/events/1453790758228744/?ref=4
przekonasz się na macie co by zrobił pan z telefonem gdyby NOP nie uciekał z własnej akcji taksówkami pod obstawą policji.
o niedomytych lewakach walczy o standardy dziennikarstwa.
Trzymajcie mnie bo TV dyńką od śmiechu rozwalę.
Gdzie te prostytutki walczące o dziewictwo w życiu publicznym?