i gdyby do mnie zwrócili się owi "rosyjscy parlamentarzyści", to albo w ogóle nie otrzymaliby z mojego biura poselskiego odpowiedzi, albo też następującą: "Reprezentując agresora, oskarżacie ofiarę agresji. Dlatego wyrzucam wasz materiał oskarżycielski do kosza bez zapoznawania się z jego treścią merytoryczną".
otruwanie niewygodnych kandydatow na prezydenta, wywołanie buntu na wschodzie ukrainy, okupacja krymu, dostarczanie broni i zołnierzy "na urlopie" jest dla rosji objawem normalnych relacji międzynarodowych - jeśli ten drugi naród chce być nie tylko formalnie niepodlegly
Sam pomysł międzynarodowego śledztwa nie jest zły, ale tylko w przypadku jeśli wykluczy się z niego USA i wasali, ponieważ wiadomo, że kraje te będą chciały zamieść brudne oraz krwawe sprawki swych "demokratycznych" najemników pod dywan.
Jezeli wykluczysz USA i wasali to kto zostanie?
Oczywiscie Rosja i moze Bialorus.
To gwarantuje conajmniej 130% obiektywnosci sledztwa
Nie wyolbrzymiajmy roli przywódcy światowego terroryzmu. Same Indie liczą więcej ludności niż USA ze wszystkimi wasalami łącznie, a jak dodać jeszcze np. Brazylię, Rosję, Chiny, to chyba nie trzeba tłumaczyć, kto reprezentuje świat.
A Chiny, a Indie, a Brazylia, Wenezuela, Kuba, to co, to nie państwa? Przyjmij wreszcie do wiadomości, że USA i jej europejscy satelici to nie świat, to tylko jego mniejsza część.
tylko co to ma do rzeczy w sprawie śledztwa, które ma z zasady być prowadzone przez ustalających prawdę prokuratorów działających na podstawie dowodów?
Widze ze twoj pomysl opiera sie na udziale 100 % ludnosci z kazdego kraju
A wiec przy populacji Chin + Indii + Rosji USA rzeczywiscie nie maja szans
Ale czy o to chodzilo czy o amerykanskie wasalstwo?
ale byś im dołożył! Na szczęście nie jesteś polskim parlamentarzystą, bo panu Putinowi zrobiłoby się bardzo przykro.
Ja tylko zwróciłem uwagę, że wbrew sugestiom Rebela istnieje świat poza USA i jej koloniami, co więcej, jest to zdecydowana większość świata, tylko i aż tyle.
nie ma w Europie zachodniej i środkowej zbyt wielu parlamentarzystów, za sprawą których panu Putinowi byłoby bardzo miło.
których wybranego demokratycznie przez nich prezydenta (w niektórych rejonach większością ponad 90%) obalono, trzeba dodatkowo "wywoływać"?
że Rosja chce, by sprawę badali prokuratorzy z różnych krajów a więc również z Rosji, Chin, Indii itd, itd a nie tylko z USA, Anglii itd, itd. Bo między narodowi to oznacza takę te kraje a nie tylko zachodni jak to zazwyczaj w takich przypadkach bywa.
Nie jest chyba tajemnica ze jezeli gdzies na swiecie zdazy sie co co nie odpowiada polskiej lewicy natychmiast przylepia mu sie latke wasala USA i oczywiscie USA jest winne.
Kiedy kilka tygodni temu przy podobnej okazji napisalem ze "wynika ze caly swiat potulnie chodzi na pasku USA" jakos nie sprostowales ze USA i wasale to tylko mala czesc swiata
:))