..ale teraz z kolei wierzą w NATO,tak jak poprzednio w Aliantów i układy podpisane, a jakże z całym protokołem dyplomatycznym i czczymi jak się okazało obietnicami i mieliśmy nie oddać guzika,a oddaliśmy ile chcieli...inni. Niestety historia się powtarza, ale rezultaty zawsze są gorsze od poprzednich. A mówił " Francuz " że znowu Polacy nie skorzystali z prawa siedzenia CICHO.
i LiliPutin zacznie przebierać krótkimi nóżkami. Oby Niemcy nie weszli w sojusz z bandytami ze wschodu, jak w 1939 r.
pamiętałem o LiliPutinie, ale zapomniałem o toaletnej bumadze... Mam nadzieję, że Bubel nie będzie miał mi tego za złe.
SFORA NARODU
Zawsze w porzadku
zaczadzeni rusofobią polscy banderowcy zaraz bedą węszyć spisek Putina. Co ciekawe ci co węszą wszędzie agenture Putina sami odbierają resortowe odznaczenia ukraińskiej bezpieki SBU
Kraju z niesprawną armią, powiedział cośtam. Lewica: "DOŚĆ PODŻEGAŃ DO WOJNY! NIE ZABIJAJ"
Rosyjscy żołnierze wspierająrozbiory obcego państwa, rosyjscy "najemnicy" atakują oscienne państwo. Lewia: "Stop agresywnej polityce NATO".
jak zwykle w soim matriksie? czy przelew z ambasady doszedł?
UKRAIŃSKI KANADYJCZYK Z KRESÓW
Podejrzewam,że nie zauważyliście,że opuściliście,,Frondę".Przeskoczyliście na Lewica.pl.A może teraz na tej,,lewicy" takie myślenie obowiązuje? Rosjanie mają patrzeć i nie reagować,jak kolejne bazy Natowskie powstają coraz bliżej Moskwy i Morza Kaspijskiego? A Serbów bombardowali,,Ruscy".Może i samoloty co zrzuciły bomby na Nagasaki i Hiroszimę były,,Ruskie",tylko przemalowane na amerykańskie.Była umowa,że z chwilą rozwiązania Układu Warszawskiego przestanie obowiązywać Nato.A co było pierwsze-Ukł.Warszawski,czy Nato? Ruszcie trochę mózgiem-kto jest zagrożeniem dla pokoju na Świecie?
a może mnie coś ominęło?
dolara zimbabwańskiego!
póki nie zbratali się z bandytami w '39. Na szczęście w '41 naprawili ten błąd i znów stanęli po stronie cywilizowanego świata.
SFORA NARODU
niestety w Sewastopolu baza NATO już nie powstanie... (i tu powinno być takie dresikowe "hehe")
sfora rusofobów znów ujada językiem Swobody,prawego sektora,SBU
jakie powody logistyczno/wojskowe za tym przemawiają?
oczywiste że imperializm jankeski macza paluchy na Ukrainie
nie cieszysz sie że niesiemy kaganek logiki w te strony?
>Rosjanie mają patrzeć i nie reagować,jak kolejne bazy Natowskie powstają coraz bliżej Moskwy i Morza Kaspijskiego?
a kto daje mi prawo ingerować w wewnętrzne sprawy innych krajów? jak Ogłosili że zbudują swoją bazę lotnicza na Białorusi to jakoś kraje NATO nie dostały takiej mentalnej sraczki jakiej Rosja dostaje co chwile.
>A Serbów bombardowali,,Ruscy".
to wolałbyś żeby Serbowie urządzili powtórkę z Srebrenicy?
>Może i samoloty co zrzuciły bomby na Nagasaki i Hiroszimę były,,Ruskie",tylko przemalowane na amerykańskie.
takei droben przypomnienie że Japonia była wtedy sojusznikiem nazistów i z rąk japońskich żołnierzy zginęło więcej ludzi niż zabili Niemcy. W swojej amerykanofobii polska lewica nawet faszystów-ludobójców już broni, urocze.
>Była umowa,że z chwilą rozwiązania Układu Warszawskiego przestanie obowiązywać Nato
no to na pewno masz na to jakiś dowód. Jakieś podpisane porozumienie itp.
W Hiroszimie i Nagasaki zginęli ludobójcy...
powiązane z przyczynami dla których domagali się pokoju, w końcu sa tacy co wierzą że obrona przed putinem jest równoznaczna z wypowiedzeniem mu wojny
dokument na aljazeera o moldowii
http://www.aljazeera.com/programmes/peopleandpower/2014/07/moldova-under-influence-20147178139162372.html