Nią też on doi inne narody i ich kosztem buduje własny dobrobyt. Czas na współpartnerstwo - inaczej wszyscy stracimy. Ta opinia Prezydenta Turcji brzmi jak przestroga.
tak ci brzmi bo ci pasuje co mówi :) - koleś zarzuca hipokryzję bo ten słynny demokrata woli nie pamiętac że chodzi o obronę wolności słowa
wolnej prasy w zbożnym dziele obrony wolności słowa jest niewątpliwie Pan Premier Netanjahu.
LEWICA ANTYTOTALITARNA
no przeca że św putin
jak słyszymy mroczny Wschód w postaci Erdogana (nie tylko) w takiej sprawie, to od razu musi narzucić się nam analogia, że jest to coś takiego, jak gdyby to Kaczor bronił religii katolickich fundamentalistów i terrorystów z kręgów terli
do trafnej oceny Netanjahu?
Chyba się zauroczył...
wiemy - jakby Marks dzisiaj żył, popierałby Netanjahu...
ale co tam :)
że prawica nie używa mózgu to mnie nie przeszkadza, ale mało mnie bawi czarno-białe traktowanie rzeczywistości przez "lewicę" - stąd wpis o putinie
jeśli ma się poglądy, to muszą być konsekwentne, nie dobierane ad hoc, byleby "na moje" wyszło
co ma Putin do trafnej oceny Netanjahu.
frustracja wynikająca z rozmawiania z tobą jest wprost proporcjonalna do ilości wymienionych postów
Jeszcze chwila a nikity będzie nas uświadamiał, że Putler zamordował "naszego Prezydenta".