w Sodomie i Gomorze MZ, NFZ, Instytutu Oceny Technologii Medycznych, Izb lekarskich, szpitali, NZOZów, producentów i sprzedawców leków, itd. itd. Szczęść Boże.
to listek figowy neoliberalizmu, w państwie antysocjalnym, antyspołecznym jakim jest Polska
W wielu sprawach piszesz rzeczy z którymi sie z tobą zgadzam.
wiadomo ze wszystkim zgadzać się niemożemy bo nasze poglądy niesą takie same we wszsytkim.
a tak z innej beczki
Czy Antifa nadal chodzi na mecze Polonii?
słyszałem że w 2013roku jakieś pojeby z szyldu anty komuna(jacyś narodowcy czy tego podobne gady)przegonili Antife że podobno wybuchła na meczu zadyma między kibicami Polonii Polonia antifa vs Polonia narodowcy...
Jesteś z Warszawy znasz chyba dobrze to środowisko wiesz cos na ten temat?
Bo z netu mozna sie tylko dowiedzieć że cała kibicowska polska sie cieszy że lewacy zostali przegonieni z Polonii.
Cisza "byle komu" nie odpowiada. Zgodność poglądów to daleko nie wszystko. Ważne jest też (a właściwie przede wszystkim) trzymanie "dystansu". A na mecze nie chodzi (i tu akurat słusznie).
nawet jeżeli Twoje wpisy są bardzo stonowane...
Pozdrawiam serdecznie.
.
O zadymie na Polonii słyszałem, ale jak jest obecnie nie wiem. Polska piłka jest bardzo nisko na liście spraw, które mnie pasjonują, a kibicowanie w Polsce jeszcze niżej.
jest bardzo nisko na liście spraw, które Ciszę pasjonują
dlatego wygląda jak wygląda :)))
Królem wśród żebraków.
atakowanie dziś WOŚP i Owsiaka to przysparzanie kapitału PiSom i fundamentalistom Terlikowskiego! Zupełne szaleństwo!
Po twojej interwencji coprawda.Ale dzięki.
pikiety i demonstracje - dyscypliny, które większości z was nie dotyczą i dotyczyć będą, bo niedostępne są dla przeróżnych dresów i innych "sportowców" inaczej.
Może i lepiej.
.