Islamofobia to nie rasizm. Nie lubię ortodoksyjnych muzułmanów niezależnie od tego czy są biali, czarni czy zieloni. Mam za to bardzo dobrego przyjaciela, Aziza, który jest arabem marokańskiego pochodzenia, w Europie robi doktorat z Fizyki, jest ateistą, a o wyznawcach islamu ma jeszcze gorsze zdanie niż ja. Czy według jkl Aziz jest rasistą?
Według danych w nim zawartych agresji wobec
Żydów - 207 postępowań
muzułmanów - 188,
osób rasy czarnej - 175,
Romów - 167,
Czeczeńców - 52,
katolików - 46,
Polaków - 39,
Ukraińców - 26
Rosjan - 22.
W Katolandzie podobno nie ma antySemitow a katolikow i Polakow nienawidza bardziej niz Banderowcow i
Niestety, faszyzacja narasta - a otworzyło temu drogę partia małego kaczora...
wynika z niego że wszyscy sa dyskryminowani.
A co badacze nad dyskryminacja sądzą o tzw.czarnym rasizmie?
nie istnieje
Amerykańscy (lewicowi) naukowcy już dawno dowiedli że rasizm = uprzedznie + władza, ergo czarni z definicji nie mogą być rasitami. Jak w RPA czarny maczetą poćwiartuje "białasa" za sam kolor skóry, to, rzecz oczywista, nie może być mowy o rasiźmie.
zwłaszcza w Polsce czarny rasizm ma wyśmienite warunki do rozkwitu.
Trzeba założyć Związek Samoobrony Polskich Białych im. Janusza Walusia.
>zwłaszcza w Polsce czarny rasizm ma wyśmienite warunki do rozkwitu.
skoro tak twierdzisz
No cóż, ja przynajmniej nie przenoszę się do RPA w dziale krajowym.
Kilka lat temu grupa ok 20 natolatkow zatrzymala 2 bialych nastolatkow na rowerach.
Chwile pozniej odeszli z rowerami zastawiajac tych 2 skatowanych do nieprzytomnosci, Jeden zostal dozywotnio sparalizowny
Sedzia (bialy) dal dwom czy trzem napastnikom cos w zawiasach bo byla to wg niego tylko kradziez rowerow
Nawet jeden z czarnych pastorowm (najwyrazniej zdrajca swojej rasy) plul sie do TV na niesprawiedliwosc bo byl to jednoznaczny akt rasizmu