Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Piotr Ciszewski: Prezydent, co się „menelom” nie kłaniał

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Brawo, Piotrze.

Tylko dr(es) będzie zniesmaczony artykułem, bo sam onegdaj podesłał linka z Nowej Soli. Wg niego "hrabia" Tyszkiewicz ma rację, że patologii nie należy "dawać" mieszkań i "pomagać", bo są brudni i źli. Patologię trzeba tępić, piętnować i przepędzać, by wadimy i dresy w garniturach błyszczały na jej tle. Tylko co to za "błyszczenie" na tle "śmietnika", który się samemu stworzyło gromadząc "śmieci ludzkie" na kupie?
.

autor: Hyjdla, data nadania: 2015-06-03 01:18:00, suma postów tego autora: 5956

Normalni do "kontenerow", patologia do apartamentow

Nazywam sie Rebel i jestem alkoholikiem

Jezeli Cisza zrownal osobe ktora totalnie zdewastowala socjalne mieszkanie z osoba ktora raz zabrudzila materac na izbie przyjec to ja przyznajac sie do wielokrotnego wypica wodki zwracam sie o przyznanie mi terapeutki . Tylko mloda i ladna gwarantuje szybkie wyleczenie mnie z alkoholizmu.

A co z wandalami bazgrujacymi graffiti na swiezo wyremontowanych domach? Im tez sie nalezy pomoc.
A co ze zlodziejami i mordercami?

A co z sadystami terroryzujacymi swoje rodziny? W koncu to wina rodzin ze sa terroryzowani, a wiec eksmisja do "kontenera" a mieszkanie dla biednego chorego. Oczywiscie nalezy mu sie opieka lekarska i godziwy zasilek

Ale na pocieszenie kraPolscy towarzysze nie tylko wy macie takie problemy
Badania w USA wykazaly ze ludzie ktorzy dostaja zbyt duzo za darmo zazwyczaj nie szanuja tego
Latwo przyszlo latwo poszlo. Bedzie nastepne, bo w koncu nalezy sie nam
Niestety ich dzieci obsrwujac rodzicow staja sie takimi samymi nierobami

autor: Rebel2, data nadania: 2015-06-07 23:19:17, suma postów tego autora: 3910

Dodaj komentarz