Kukiz "antysystemowy",nowoczesna.pl "antysystemowa", ultrasi krzyczący precz z komuną "antysystemowcy", naprawdę dziwny kraj
Tow.Piotr celnie i błyskotliwie zadał pytania
Pytania słuszne ale on na nie nie odpowie. Nie pozwolą mu na to dojarze, którzy już go licznie obsiedli. Dlatego ta zgrywa już się nie powtórzy.
ciekaw jestem skad pewność że "co roku w wypadkach przy pracy ginie więcej ludzi niż w wypadkach drogowych"
bo ja na stronie gus znalazłem ze np w 2012 w wypadkach w pracy zgineło 350 osób, a z danych policji w wypadkach drogowych 3350 osob.
Ciekawe czy Kukiz odniósł się w jakikolwiek sposób do tego tekstu.
nie mieszaj faktów z lewicowymi wypowiedziami
Cieszę się że nie kwestionujecie pozostałych 99% treści tekstu.
tekst jest jakościowo spójny, szkoda czasu
Pytania na tym samym demagogicznym rejestrze co demagogia zapytanego.
W POLSCE LEWICY NIE MA – i nie będzie póki lewica pozostanie towarem na rynku politycznym.
https://www.facebook.com/roberto.alberto.908/posts/10153025900662825
skoro w twojej głowie hula wiatr, zawsze można wymówić się czasem. Kwituję to ze współczuciem.
nie "ginie" a jest poszkodowanych; poszkodowanych w wypadkach przy pracy jest dużo dużo (prawie 2x) więcej niż w drogowych
ale śmiertelnych wypadków przy pracy jest na szczęście bardzo niewiele, co najmniej 10x mniej niż drogowych
IkonKSS go o coś pyta? Wątpię.
Chwilowi "królowie" nie słuchają upadłych trybunów.
A zresztą... to nie te trajektorie...
.
Bo kiedy jakas biurwa ukluje sie zszywka to natychmiast leci do lekarza i na chorobowe - to wypadek w pracy
I jest to tak samo liczone jak wypadek kiedy pijany kierowca polamal nogi pieszemu na prezejsciu
Moze dojarze nie obsiedli go tylko on sam sie nimi otoczyl
takie są przepisy, że zgłaszać trzeba każde zdarzenie o charakterze wypadku w pracy
a pracodawca ma w tym interes, bo za L4 po wypadku od pierwszego dnia płaci ZUS
Ja nie mowie kto w tym ma inters ale o tym jak tworzy sie niektore statystyki