w ekstazie. Islamizm z "ludzką twarzą".
to się człowiek zaczyna zastanawiać, czy przyznanie kobietom praw równych mężczyznom nie było czasem historycznym błędem sił postępu?
A w ktorym to roku chrzescijnska, europejska Szwajcaria przyznala kobietom prawo do glosowania?
Autor po raz kolejny tendencyjnie probuje dolozyc USA wykorzystujac rozniece religijne a co za tym idzie i kulturowe
Ciekawi mnie, jak oni je sprawdzą z dokumentem tożsamości. A może tam są zdjęcia w zasłonach, czyli wszystkie mogą wejść na ten sam dowód osobisty ... Albo jedna z różnymi dowodami może zagłosować kilkaset razy ...
Fakt, że 100 lat nie minęło, jak Polki otrzymały prawa wyborcze, a w wielu krajach europejskich stało się to znacznie później, a zanim uzyskały poważne stanowiska w polityce, to kraje azjatyckie (Indie, Sri Lanka, Pakistan) już to odrobiły.
PS. Patrząc na Niesiołowskiego, Macierewicza, Tuska, Millera i pozostałych mam refleksję, czy w ramach "sprawiedliwości dziejowej" nie powinno się odebrać praw wyborczych polskim mężczyznom przynajmniej na 25 lat. Bo to, co wyczyniają polskie chłoptysie, już dawno przekroczyło granice żenady.
Podobne przemyślenia są zwykle symptomem własnych, męskich problemów. Nie trać nadziei, dzisiejsza seksuologia tudzież chirurgia często potrafią pomóc nawet w pozornie beznadziejnych przypadkach.
Tam Twój poziom argumentacji spotkałby się z większym zrozumieniem.
Mea culpa, mea maxima culpa.
Na swoją obronę mam tylko tyle, że starałem się dostosować moim komentarzem do merytorycznego poziomu Twojego. W slangu akwizytorów to jest raportowanie.