Jest wolna prasa niemiecka!
Chodzi Ci o lokalną czy całą? Ostatnio niektórzy przejawiają tak ostrą fobię antyniemiecką, że chyba już woleliby prasę rosyjską. Nie wiem tylko co takiego strasznego Niemcy zrobili Polakom przez minione 72 lata.
Może zaokrąglisz do setki?
co niemczyki zrobili nam takiego złego gupie pytanie nic niezrobili tylko wymordowali nam 6 milionów obywateli i zniszczyli pół kraju za co niezapłacili do dnia dzisiejszego.
I jeszcze w polsko języcznych gazetach które należą głównie do niemieckich koncernów prasowych oczerniaja nas na każdym kroku i kłamią!jeszcze pare lat i beda pisac że polacy wywołali drugą wojnę światowa a pacyfistyczne niemczyki gineli od bomb nazistowskich polaków!no i oczywiście za ludobójstwo zydów tez odpowiadaja polacy!
Tak niemicka prasa w Polsce jest wolna!ktos powiedział mądre słowa kapitał ma nie tylko narodowość ale i poglądy!a ja mówie tak z niemczykami mamy niewyrównane rachunki i czas najwyższy je wyrównać!
moze czas odnowic recepte i wrocic tobie do tabletek?
Polska prasa tak, pod warunkiem, że będzie miejsce dla prasy niezależnej od prasy narodowo-katolickiej i (jako kwiatek do kożucha) prasy korwinistyczno-wolnorynkowej
jeśli polskie media mają oznaczać jedną lub dwie zbliżone reakcyjne ideologie, to ja mówię NO PASARAN !
jest kiepsko, jeśli chodzi o lewicowe gazety i inne media
ale przy rządach PiS i to może zniknąć, jak zniknął Nepszadsag na Węgrzech
jeśli zachodnie gazety trochę wywiewają smrodku z naszego ultraprawicowego kraju, to warto je jednak jakoś tolerować, co nie znaczy, że miłować, bo często mają tandentny poziom (ale ostatnio telewizja publiczna je pod tym względem przegoniła)