1251 demonstrowało w ok. 40 miastach, wychodzi 30-40 osób na miasto, trudno mówić o masowości a co 20 podpaleń czy usiłowań podpaleń, w skali ogromnego kraju. Ot tak realnie patrząc.
kto ją finansuje ?
Nie uwierzę, że takie rzeczy mają w Rosji miejsce!
A tak na poważnie to wielki szacunek dla tych Rosjan, którzy nie boją się wyjść na ulicę. Tam wymaga to dużo większej odwagi niż gdziekolwiek w Europie i w niejednym miejscu na świecie.
P.S. Syn Pieskowa też protestował?
"W Moskwie - według danych OWD-Info" - aha, OWD... a co na to mówią we Wróżce, Nie z Tej Ziemi, katechizmie, albo w TVP-Info, lub w TVN24?
że Meduza jest rzeczywiście niezależna? Hmmm...
Komentarz czerwonego przypomnial mi stary kawal
Mowi jeden "koszerny" do drugiego "koszernrgo"
Misiek cale miasto mowi ze twoja Sally to qoorwa
Wielkie mi miasto, 5,000 ludzi
wywołanym przez Rosjan rwących się do walki.
sprzed kilku dni: ONZ podaje, że 1.400.000 Ukraińców uciekło z do Polski przed poborem... (za BBC)
Tylko natowscy dywersanci zmieniali drogowskazy i psuli odczyty GPS dlatego tak wielu trafiło gdzie indziej.
Mozna i tak "za Rodinu"
https://www.ebaumsworld.com/articles/russians-are-breaking-their-legs-and-fleeing-to-avoid-putins-draft/87279274/
* ebaumsworld to portal humorystyczny Rebelu2, a to selfie co zapodałeś jest raczej kiepsko zrobione... lądowanie na "nodze" z gałganów zrobionej, na klatce schodowej, nieudolnie podłożony dźwięk?
* a potem młot kowalski na palca? czemu by nie o razu pneumatyczny? IMHO, selfie byłoby zabawniejsze i dostałoby więcej lajków!
Rebelu2; jesteś chyba KGB-owskim, opłacanym przez Putina propagandystą, że umieszczasz takie rzeczy, co ośmieszają przez przejaskrawiony humor: dzielnych, Prawdziwych Polaków i Jankesów?
* niech Ci Biden i Bank Światowy przebaczą!
:)
Jestes najwiekszym detektywem jakiego mogla wydac tylko i wylacznie kraina nad Wisla.
W oka mgnieniu zdemaskowales nie tylko mnie ale i fucke video.
Doslownie jakbys byl tam obecny
Gratuluje