A z których to Sikorskich wywodzi się ten straszny Radosław? Z tych "generalskich", czy jakichś tam innych?
Czemu nie zamiesciliscie mojej uwagi o zonie Sikorskiego, pani Anne Applebaum? Żona ma na polityka powazny wplyw a poglady dzienikarki Anne Applebaum na "wojne z terroryzmem" są typowo neokonserwtywne. Podobnie Podhoretza - gościa "debaty" na UW. Jeśli piszę, że oboje sa zydowskimi nacjonalistami to nie musicie zaraz trząść sie ze strachu, że się tu łowcy antysemityzmu zlecą. Nacjonalistami są i już. Proszę cenzurę ograniczać do postów faktycznie nienawistnych, generalizujacych, niekulturalnych albo głoszących nieprawdę. Z góry dziękuję.
Podjąłeś sprawę bardzo ważną a mianowicie cenzury. O dziwo- a może nie- ok. 1/6 moich postów nie jest zamieszcana. Co ciekawe dotyczy ona zazwyczaj homoseksualizmu lub Żydów. Przy czym nie łamią one w zaden sposób regulaminu, prawa polskiego ani nie są nienawistne. Trochę więcej tolerancji dla innych poglądów szanowna Redakcjo.
Co do tekstów to zdarza się, że moje teksty trafiają na to forum obcięte. Poza tym nie wiem dlaczego zamiast cudzysłowu i myślnika pokazują się jakieś dziwne znaki. Chyba coś jest do poprawienia.
to karta jeszcze nie zgrana i dość tajemnicza. Jego koneksji można się tylko domyślać „po owocach”. We mnie budzi raczej niepokój.