Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Kaczyński: W pół wieku po Zagładzie

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Unia Europejska

jest proizraelska?
Ciekawe.
Slavoj Zizek napisał w książce zbiorowej The Neighbor, że w coraz bardziej jednostronnie propalestyńskim stanowisku większości krajów UE ujawnia się potencjał tradycyjnego europejskiego antysemityzmu.

autor: ABCD, data nadania: 2009-05-23 12:05:04, suma postów tego autora: 20871

Gdyby Izrael

nie przyjmował robotników cudzoziemskich, goszyści potępialiby go za wykluczanie uchodźców.

autor: ABCD, data nadania: 2009-05-23 12:12:35, suma postów tego autora: 20871

ABCD myślałem że

nie bierzesz Żiżka poważnie

autor: Postsocjalista, data nadania: 2009-05-23 13:11:54, suma postów tego autora: 1953

Postsocjalisto,

Ale biorę poważnie Clausewitza.
Taktyka!

autor: ABCD, data nadania: 2009-05-23 13:15:54, suma postów tego autora: 20871

abcd

nie wiem kim jest ten zizek i nie chce mi sie sprawdzac.mam tylko nadzieje ze ma taki potencjal humoru jak hasek tak samo brzmi ta jego teza "tradycyjnym europejskim antysemityzmie" jak wspomnienia szwejka o oficerach z ck armii.

autor: pazghul, data nadania: 2009-05-23 22:07:11, suma postów tego autora: 1489

Pazghul,

Nie opowiadaj, ze Europa nie jest tradycyjnie antysemicka. Przeciez UE od zawsze finansuje Organizacje 30 Lutego!

autor: PMB, data nadania: 2009-05-23 22:13:25, suma postów tego autora: 1628

pmb

moj drogi!
bije sie patykiem po plecach jak moglem o tym zapomniec!?nie wspominajac o izie hiszpanskiej,filipku zwanym pieknym paru papiezach i kolesiu z wasikiem sorry 2 kolesiach z wasikiem ktorzy wspomagali syjonizm.szczegolnie od przyjmijmy 45 europa jest tradycyjnie "antysemicka" jak i syjonizm :))

autor: pazghul, data nadania: 2009-05-23 22:51:27, suma postów tego autora: 1489

Pazghul,

Jak to napisal w swoim awatarze jeden z uczestnikow pewnego ultraendeckiego forum: "Istnienie panstwa Izrael jest gwarancja odplywu Zydow z Europy". Dobrze zapamietalem te wynurzenia. Syjonisci i antysemici sa sobie nawzajem potrzebni.

autor: PMB, data nadania: 2009-05-23 23:15:52, suma postów tego autora: 1628

pmb

z lezka w oku wspominam wypowiedz eichmanna zanim proces wznowiono za zamknietymi drzwiami :))
to przypadkiem nie meyerowa rzucila :"gdzie nie ma antysemityzmu stworzmy go"?

autor: pazghul, data nadania: 2009-05-24 10:30:22, suma postów tego autora: 1489

to oczywiste, ze Europa jest proizraelska

Demonstracyjne opuszczenie pewnej konferencji przez europejsakich polityków, sankcje wobec Iranu pod dyktando Izraela, współpraca gospodarcza z Izraelem, otwarty rynek dla produktów izraelskich, darmowe dostawy okrętów podwodnych z RFN. Statki to niedługo Izrael będzie mógł robić w Polsce bo związanej personalnie z IDF i Mossadem spółce sprzedano właśnie stocznie w Polsce. A jeśli nie statki, to postawią czynszówki, bo zakup był po kosztach gruntu jeśli nie mniej. Czyż to nie jest wszystko polityka proizralska? ABCD to taki syjonista-pesymista. Nic go nie cieszy :)

autor: Panek, data nadania: 2009-05-26 15:51:21, suma postów tego autora: 896

Dodaj komentarz