a coraz więcej rzeczy jest zabronionych- palenie, in vitro, jeżdzenie na motorze bez kasku, bieganie w parku.
Niedługo będzie można tylko zarabiac i wydawac pieniądze, po co marnowac życie na działania nie zwiększające PKB?
po
prostu
ciemnogód!!!
A dlaczego nie kara śmierci jak w średnowieczu, czy w Iranie? Niech konserwatyści się nie ograniczają, jak iść to na całość.
Zamiast pomagać - to karać? Koniec świata! Czy musimy być zapyziałą częścią Europy? I wszystko przez tych sukienkowych. Niesamowite. I jak tu nie tęsknić za PRL-em...
Jestem tego pewien
Ale myślę że wszystko co koi cierpienie ludzkie (a poczucie braku własnego potomka też jest cierpieniem), jest dobrem.
W kraju nawiedzonych ciemnogrodzian, to co określi kapłan jako złe, staje się złem z mocy prawa.
In vitro - złe, aborcja - złe, a jak jakiś paranoik wymyśli w imię swego wyimaginowanego Boga że rwanie zębów jest złe, czy ci wierni ministranci w sejmie zakażą też praktyk dentystycznych?
Zakaz miesiączek wkrótce. Ale wbiję tego gwoździa. Jak para z daunem (chodzi o genetykę), poprosi o in vitro, to co wtedy. Jakieś chwilowo zamykamy teatrzyk, brakuje prądu, sprzątaczka nie przyszła do pracy.
in vitro powinno zostac zakazane!!!
Dlaczego ciemnogród lewicowy NIC nie wspomnia o naprotechnologii, która REALNIE LECZY z niepłodności.
Redakcja lewica.pl chyba na głowę upadła (przepraszam za określenie - nie chciałem nikogo obrazić), ale jacy "katoliccy fundamentaliści". Redakcja powinna najpierw poczytać na wikipedii czym jest fundamentalizm, a dopiero później o tym pisać. W Kościele Katolickim nie ma fundamentalistów. Do fundamentalistów niektórzy zaliczają członków Bractwa Świętego Piusa X (tzw. lefebrystów) oraz Bractwa Świętego Piusa V (tzw. sedewakantystów). Nawet tak skrajnie konserwatywne bractwa nie mieszczą się w ścisłym znaczeniu słowa fundamentalizm chrześcijański.
A członkowie Inicjatywy Contra IN Vitro to po prostu gorliwi katolicy.