Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Wlk. Brytania: Związkowcy zapowiadają największą falę strajkową od 1926 r.

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Mam nadzieję

że nasze ZZ przyłączą się do tego protestu.Albowiem nasze rodzime guru ekonomii - Balcerowicz, bardzo skwapliwie sprowadził polską klasę robotniczą do roli niewolników globalnego kapitału.Ba !Zapewnił swoim światowym kumplom byt za nicnierobienie na długie lata w postaci OFE.Wystawił swój naród !- co za gnida.Dziwię się,że toto nie stanęło przed trybunałem stanu.

autor: Jot, data nadania: 2011-06-18 22:06:04, suma postów tego autora: 102

Różni ludzie za różne rzeczy unikają odpowiedzialności.

Np. kobiety które usunęły ciążę.

autor: west, data nadania: 2011-06-19 12:52:09, suma postów tego autora: 6717

Do west

Oczywiście te kobiety które "uniknęły odpowiedzialności" zapylił wiatr którego obwiniać nie wolno. Czy ty czasem myślisz człowieku? Używaj częściej swojego mózgu, bo organ nie używany zanika.

autor: Joanna-Malina, data nadania: 2011-06-19 18:56:21, suma postów tego autora: 41

Do Joanny-Maliny

Uprzejmie towarzyszkę informuję, iż skrót "np." oznacza "na przykład". Kwestia odpowiedzialności innych osób, które namawiały owe kobiety do usunięcia ciąży bądź im w tym pomagały, nie budzi we mnie wątpliwości, niezależnie od ich płci. Zresztą moje poglądy w tej kwestii nie odbiegają od zapisów obowiązującego kodeksu karnego.

autor: west, data nadania: 2011-06-19 19:58:32, suma postów tego autora: 6717

oby im sie udalo !!!

!

autor: MJ, data nadania: 2011-06-20 01:46:23, suma postów tego autora: 1280

I co? polscy towarzysze krytykują?

Nic k..wa tylko pogratulować.!

TFU!!!

autor: dzeus, data nadania: 2011-06-23 16:36:27, suma postów tego autora: 1046

Dodaj komentarz