Jak sama nazwa wskazuje, kapitalizm służy tylko kapitalistom.
Kapitalizm nie służy ludziom, więc służy frajerom?
Kapitaliści zarabiają na konsumentach, więc im więcej ludzie konsumują, tym więcej zarabiają kapitaliści. Skoro tak histeryzujecie że kapitalizm służy tylko kapitalistom, to dlaczego równocześnie histeryzujecie że kapitalizm oznacza masowy konsumpcjonizm? Zróbcie więc może najpierw ankietę w pobliskim centrum handlowym ile kupujących to rzeczywiście kapitaliści. A tak to rozdwojenie jaźni jakieś macie.
dobrze ze cie widze, wlasnie mialem ostatnio pytanie w sprawie onz i ochrony bioroznorodnosci - jesli sposobem na ochrone przyrody moze byc prywatyzacja tylko, to po ile sprzedac muszki owocowki?
Marzę o dniu gdy socjaliści ograniczą się do ochrony przyrody. Niestety na nasze nieszczęście, próbują oni pomóc ludziom.
A już myślałem, że wicher kryzysu gdzieś Cię wywiał na...... antypody :)......
ale Ty żyjesz i jesteś mentalnie oraz intelektualnie bliski Leszkowi Balcerowiczowi ..... grabarzowi PRL i ..... polskiej gospodarki :(
jacekx marksista
kiedy wlasnie wolnosciowcy oficjalnie stwierdzili ze nalezy sprywatyzowac absolutnie wszystko, przyrode dlatego zeby ktos mial interes w chronieniu jej, co jest pomyslem tak absurdalnym, jak absurdalne sa ich teorie
wiec i ekologia nam odpada
po ile pojda muszki owocufqi pytam sie
Ja tam bym parków narodowych i w miastach nie prywatyzował. Pytanie po ile muszki owocowe to do socjalistycznego biura centralnego planowania jest, na wolnym rynku o cenach decyduje rynek.
Balcerowicz to przy mnie socjalista.