Z którą jak można było zobaczyć na własne oczy , niemal jawnie współpracuje wszystko co z $ld jest w jakikolwiek związane!!!
Celem tej MSW-$ld-owskiej PROWOKACJI! było wprowadzenie prawa ograniczającego swobodY OBYWATELSKIE, W TYM PRAWO DO WOLNOŚCI MANIFESTACJI.
I taka jest prawda, a nie te pierdoły w tym podłym tekściku.
Chyba pod wpływem prawdziwej, internacjonalistycznej niemieckiej antify, coś zaczyna się zmieniać i w polskim zaścianku.Oficjalna strona polskiej Antify nie epatuje już polskąwalczącą i biało-czerwoną flagą.Logo zostało zmieniane na powiewające flagi czerwoną i czarną, jest mowa o internacjonaliźmie i antykapitaliźmie, na samym demo było kilku gości z antify trójmiejskiej którzy mieli symbol TRZY STRZAŁY i zaciśniętej pięści.
Marsz nacjonalistycznej skrajnej prawicy od fanów PiS po korwinowców był żałosny.
Żałosna była medialna i tajniacka nagonka na towarzyszy z Niemiec, większość została uniewinniona lub paru dostało grzywny.Oskarżenia najcięższego kalibru okazały się wyssane z palca, nie poparte dowodami.
Nowy Wspaniały Świat nie okazał się jak chciały media systemowe tajną kwaterą teutońskiego najazdu.Smutne tylko że KRYPOL wypowiadając się za wszystkich stwierdził że koalicja 11 listopada odcina się od Antify niemieckiej.
Żałosny popis szowinizmu dały media systemowe i aparat państwa idąc ręka w rękę z nacjonalistami z marszu.
Czy skandowany na Kolorowej tekst "jebać Polskę" i artykuł w Gazecie Wyborczej pt. "Patriotyzm jest jak rasizm" też świadczy o miłości do ojczyzny?
Bardzo przytomny komentarz.
Wiele z dostrzeżonych wad ostatniej blokady nie miało miejsca na poprzedniej.
Byłem na blokadzie od początku do końca, nie było takiego hasła ani żadnego podobnego. Powiewały polskie flagi, a Szczuka gadała przez megafon o patriotyzmie kolorowym
W dniu 11 Listopada 2011r. polska lewica straciła możliwość zaprezentowania swoich poglądów społeczno – gospodarczych i kulturowych.
A przecież szeroko rozumiana polska lewica (ekonomiczna i kulturowa) mogła, zamiast blokowac Marsz Niepodleglości, zorganizować alternatywny marsz, który mógłby się zakończyć na Rondzie Ignacego Daszyńskiego.
Dalsza cześc na moim blogu:
http://krzysztofmroz.blog.onet.pl/Polska-lewica-stracila-11-list,2,ID439647152,n
ma racje, 11 listopada 2012 zamiast blokady, marsz sprawiedliwości społecznej,internacjonalistyczny i antysystemowy.
Co do Antify Patriotycznej to jest to zwykła bezideowa napinka,żałosne w porównaniu z towarzyszami z Niemiec
@Czy skandowany na Kolorowej tekst "jebać Polskę"
Wyskandowało go już miliony młodych Polaków, to pewnie tez element antypatriotyczny.
Różański z TYCH Różańskich? ;)
Niech 11 listopada lewactwo blokuje sobie wyimaginowanych "faszystów", a lewica w tym czasie może uczcić wszystkich socjalistów, którzy oddali życie za wolną Polskę. Ja z wewnątrznarodowymi szowinistami nie mam zamiaru stać w jednym szeregu. Niepodległość i Socjalizm!
7 listopada
lutego 2012 roku:
Polska lewica debatuje o 11-stym listopada 2011 roku-> W sumie niedlugo by trzeba zaczac przygotowania do 11-tego listopada 2012 roku.
jest świętem sanacyjnej Polski. Po co w nim stara się znaleźć lewica? To jak procesje na Boże Ciało i pochody w 1 Maja. Rozdzielne. Uczestniczę tylko w pierwszomajowych, ale nie ganię jeżeli ktoś w jednych i drugich. Nie słyszałem jednak, żeby na procesję z czerwonym sztandarem, symbolem robotniczej krwi. Myślę, że byłaby to profanacja zarówno sztandaru, jak i święta.