"Wiedziano" albo "wiadomo było"
Wszędzie o tych "terrorystach" (wiem, że tak napisała GW). Tymczasem tam trzymano DOMNIEMANYCH terrorystów.
tajnych więzieniach CIA przetrzymywano nie terrorystów tylko partyzantów antyimperialistycznych.
Kwasniewskiego i Millera zamknac w tym tajnym wiezienu
w Kiejkutach -- i nie zalowac wody!
...
W PRL-u tych dwóch nie współpracowałby z CIA.
W każdym razie, skończyliby na szubienicy i nikt by się z nimi nie cackał.
No widzisz, jednak były jakieś plusy.;)
i Konusa? :)
a Sumień wydałby ten wyrok
Dla jankeskich pachołków była wówczas jedyna sprawiedliwa kara.
Raz już wspólnie ze służbami wyprodukował tzw. "aferę Rywina", a zamiast zrobić Tuskafiego prezydentem i "Niemcy mnie biją" Rokitę premierem, na stołkach posadził zimnego Lecha i Kłamczora. Dziś sondaże PełO lecą na łeb na szyje, a ten znów liczy, że kąsanie Millera pomoże Tuskafiemu. Nie pomoże.
idealy lewicy kazdy kto ich broni tez to robi oni nie sa lewicowi to imperialistyczni zdrajcy i kapitalistyczne slugusy.
politycy do kitu. nawet kłamać nie umieją.
Kodeks karny przewiduje ze zbrodnia wojenna je3st napascv bez wypowiedzenia wojny.
Taki lewicowych kwach powinien juz dostac dwa dozywocia za Jugoslawie i Irak
W zamian za przymknięcie oka, niemagister został profesorem w Georgetown University w Waszyngtonie. Co prawda nie CIA ale u Jezuitów (w pewnym sensie to na jedno wychodzi), i dostał stanowisko "wybitnego wykładowcy" (Distinguished Scholar).[cytuję za Przeglądem z 19,03,2006]
Cholera mnie bierze że mamy takich (autocenzura), co na klęczkach służą obcemu panu. Ruskim tak nie służyli, choć byli przymuszeni również przez "przyjaciół" Amerykonów i Angoli, co sprzedali Polskę Stalinowi za rosyjskie mięso armatnie do walk na wschodzie.