Robią co mogą, by konkurencja w siłę nie rosła. Ale urośnie, urośnie, bo sil jej na to starczy.
stwierdził, że tzw. ekolodzy (polscy) są "na pasku" Rusi. Mamy kolejny dowód jego prawdomówności.
przekaż koleżkom w ambasadzie, że zajrzymy do nich przy okazji igrzysk :) jeżeli wasz patron Władziu P. nie wypuści greenpeacowców, będzie jeszcze lepiej niż przy okazji olimpijskiej farsy w Pekinie
Pewnie twój wpis już przeczytali, więc nie muszę się fatygować, żeby spełnić twoje życzenie. Nie sądzę też, aby twoje groźby mogły zrobić na nich jakiekolwiek wrażenie.
czy na paliwo płynne.. czyli ROPĘ ? Bogate potomstwo miliarderów, którzy mają większościowe udziały w koncernach naftowych ,"bawią" sie w obrońców przyrody,bo "marycha" juz nie tak atrakcyjna.
a znasz kogoś z Greenpeace? Ja nie poznałem żadnego miliardera, a szkoda, bo bym już pewnie rewolucję w PL sfinansował. Bzdury, aż żal odpowiadać. A konopie są zawsze na czasie, akurat kilka dni temu bylem we Wrocku na Marszu;) btw w GP nie byłem i nie jestem, ale akcję w 100% popieram. Gdyby nie tacy ludzie, koncerny naftowe z całego świata zrobiłyby mieszankę Ekwadoru z deltą Nigru.
Steff, to, że czytają te wpisy to nie żadna tajemnica, podobnie jak to kogo używają do lobbowania na rzecz swojego autorytarnego reżimu na tym portalu. Odróżnij też groźby od spokojnej zapowiedzi, załogę Greenpeace'owcy zmontowali tak, że nie tylko w Polsce pod waszą ambasadą będzie gorąco. Ale to też przecież wiecie :)
Bambosz:
"czy ten piracki statek,to żaglowiec, czy na paliwo płynne.. czyli ROPĘ?"
Skoro już jesteśmy przy durnowatych pseudo-argumentach, to mam pytanie, mieszkasz już na platformie wiertniczej, albo w jej bliskiej okolicy? (-:
Kurcze ale mnie awansowałeś... Z wrażenia zrobiło mi się aż ciepło. Ostatecznie pracować w ambasadzie mocarstwa to jednak nie byle co!
wstyd się przyznać ale, niestety, nie poznałam żadnego milionera, a szkoda, bo byłam wtedy jeszcze młoda i piękna. Średniej klasy jest sporo, ale biednych ekologów też nie brakuje, bogaci tez się zdarzają, zaś jest kasa.
Izrael robił nawet oficjalny nabór pożytecznych idiotów do propagandy w internecie po ostatniej inwazji na Gazę, nie sądzę, żeby Rosja nie miała swoich. Moje insynuacje to wyraz nadziei, że za bzdury które piszesz dostajesz chociaż kasę...
Otóż nie dostaję. Smutno mi, że zwiodłem twoje oczekiwania. A głupstwem można nazwać wszytko, również to, co masz w głowie.