wielkiej lewicowej smuty ......
i lewicowo pusto w komentarzach ......
Dominują tu 2 nurty
a) rebelizm z jego wielkim guru ...... rebelem2
b) ultralewicowy tumi :( wisizm
i ...... żadnego światełka w tym lewicowym tunelu.
Jeno wieczna chwała prawicy nam świeci oraz wolna RP
i jej wolni najmici :(.
A wolni są oni od: ......
a) chleba
b) pracy
c) dachu nad głową
d) od piskląt w swym gnieździe
e) nadziei na przyszłości
oraz ...... oraz wiary w pro publico bono na Ziemi .....Tej Ziemi.
Pozdrawiam a smutno mi :(
jacekx marksista chrześcijański
z SLD
Smutno mi Boże! Dla mnie na zachodzie
Rozlałeś tęczę blasków promienistą,
Przedemną gasisz w lazurowéj wodzie
Gwiazdę ognistą,
Choć mi tak niebo ty złocisz i morze,
Smutno mi Boże!
Jak widać wyraźnie nawet nasz narodowy wieszcz Juliusz Słowacki mógłby być podejrzewany o propagowanie homoseksualizmu ;)
Kiedy bieda wyjdzie na ulice pod czerwonym sztandarem.
No bo co może po za paradą gejów interesować jeszcze robotnika?
8 h dzień pracy?
Stała umowa?
Nie skąd związki partnerskie najważniejsze.
czas czerowne sztandary przefarbować na tęczowe, wyjść ze skansenu i dołączyć do postępowej lewicy
Tok.fm to radio dla robotników? Przecież zawsze możesz zmienić stację.
działkowcy albo miłośnicy pudli to też będzie temat dla "lewicy"?
Kiedy bieda wyjdzie na ulice
Chyba kpisz, do homoseksualizmu mam obojętny ba normalny stosunek ale co ma wspólnego walka klas z preferencjami seksualnymi? Kapitaliści powinni się cieszyć że "lewica" zajmuje się duperelami zamiast problemami Ludzi Pracy. Na szczęście jest prawdziwa lewica tylko jest poza mediami i parlamentem.
Zarzucić temat ciemnym masom, niech się kłócą o boga, aborcję, gejów... Jeśli nie wystarcza im już tępe gapienie się w telewizor, życie życiem bohaterów seriali, mecze, teleturnieje czy celebryci muszą przecież mieć jakieś zajęcie. Nie mogą przecież myśleć, myślenie jest niebezpieczne...
psy szczekają widzę
Ja z kolei widzę kolejny pokaz tolerancji z twojej strony.:D
Ale co się dziwić, skoro twoi idole na Ukrainie wprost uciekają się do nazistowskiej terminologii, mówiąc o "podludziach".
Ta to my pieski Putina hau hau hau.
Aż sprawdziłem:
http://usa.mfa.gov.ua/en/press-center/news/24185-mi-uvichnimo-pamjaty-gerojiv-ochistivshi-nashu-zemlyu-vid-nechistiarsenij-jacenyuk-u-spivchutti-ridnim-i-blizykim-zagiblih-vojiniv-u-lugansyku
Czy "inhumans" znaczy "podludzie"?
...tylko promoskiewskie kundelki doopolizy
środowiska homoseksualne wzmacniają prawicowe postrzeganie że związki partnerskie to idea związków homoseksualnych?
Nie lepiej walczyć o to razem z większą heteroseksualną grupą społeczeństwa która jest zainteresowana związkami partnerskimi?
Musi to być uregulowane czy instytucją związków partnerskich (jak we Francji PACS) czy poprzez wykorzystanie istniejącej w polskim prawie instytucji "faktycznego pożycia".
Długo uważałem że to pierdoły ale są tysiące takich sytuacji typu: konkubent mieszka z konkubiną w mieszkaniu na nią i w momencie śmierci musi się wynosić bo nie ma tytułu prawnego na podstawie jakiej on tam może zostać (czy w ogóle mógł tam mieszkać.
Lepiej się bawić samemu bo jeszcze ktoś buchnie łopatkę co?
To był "subhumans" nie "inhumans". Tak widać na screenie w newsie lewica.pl. "Subhumans" to zdecydowanie "podludzie" właśnie z taką konotacją, jaką ma to polskie "podludzie".
że takie wpisy można edytować. Dlatego przez następny kwartał będzie się tu popisywał swoją angielskojęzyczną erudycją rodem z "gugel translatora".
Jest dzień dziecka, drzewa, ojca i co tam jeszcze, dlaczego nie parada równości, zawsze uczestniczyłam i dobrze się bawiłam. Niestety, w tym roku obraziłam się na te organizacje bo większość, ba wszystkie, jak dzieci popierają koalicje anty rosyjską złożona z Ukrainskich faszystów i nacjonalistów + USA. Nie dla mnie takie towarzystwo.