Myślę, że redakcja lewica.pl nie muszą cytować dyżurnych ekspertów od polityki. Zarówno redaktorzy jak i czytelnicy swoje zdanie posiadają. Taką mam nadzieję.
na taki, ktory umożliwi tworzenie wysokoplatnych miejsc pracy. Redakcja zdaje się sądzi ze jsk się nakłamie na niszowym portalu to wszyscy uwierzą... A potem macie w wyborach wyniki w okolicach błędu statystycznego i się dziwicie.
życzyć sukcesu szczególnie wtedy gdy grupując ludzi sukcesu tego sukcesu najbardziej potrzebuje ;-)
"Słowa, słowa, słowa".
No właśnie, Westcie, ile warte są słowa panów Petru i im podobnych?
Która oczywiście sprawi że bedziemy krajem jeszcze bardziej zaściankowym niz obecnie!ale to drobny szczegół!
no dostaje on zdaje się kilkadziesiąt tysięcy złotych miesięcznie za słowa...
...
Myślę że więcej niż księżycowe obietnice dudusia czy zapowiedzi rewolucji w wykonaniu osób, które nie potrafią zdobyć władzy w szkolnej radzie rodziców, o radzie gminy nie wspominając.
Petru to oczywiście nie moja bajka.
oczywiście jestem "ZA" ,bo też chcę wysoko płatnej (nawet bardzo wysoko) ciekawej i dającej satysfakcję pracy dla wszystkich...tylko jest jeden warunek tę nową (?) partyjkę mającą podebrać ewentualnych członków partii Kukiza,dogorywającej PO i resztek SLD trzeba zarejestrować na Antarktydzie oczywiście z wielkim Balcerowiczem na czele który ciągle nie chce odejść pomimo braku chętnych na jego doradztwo . Tam jest odpowiedni klimat dla liberałów którym wystarczy tylko wędka. Wcześniej jednak zapewnić pingwinom całkowitą ochronę .
Wladza w kraju zaniepokojona, bo mlodzi sie buntuja, na muzykantow masowo glosuja. Wiec: buduje szalupe ratunkowa, nowoczesna, liberalna, swiatowa - w sam raz, zeby tonaca Platforme ratowac i 'anty-systemowcow' od muzykanta odciagnac.
Mam nadzieje, ze ciemny lud tego nie kupi.
zbyt grubymi wręgami robiona.
http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,132748,18037029,Kolysanka_Petru.html
Miłej lektury, Westcie :)
G@#wno?