Tak na pożegnanie...
2009-10-12 13:48:54
Portal lewica.pl był i pozostanie tym, który jako pierwszy przy odpaleniu kompa ukazuje się na moim monitorze, jest najbardziej rozpoznawalnym portalem na lewicy i to nie ulega żadnych wątpliwości.

Spędziłem jako członek redakcji(mogę się mylić) rok i trzy miesiące, był to czas niewątpliwie pracowity i bardzo pożyteczny, poznałem przede wszystkim fantastyczne osoby, których jednak nie będę wymieniał z imienia i nazwiska, aby tylko kogoś nie pominąć, od których dużo się nauczyłem, no i czytelnicy- bardzo wymagający i krytyczni, ale co też ważne bardzo mi bliscy- zauważalne było, że w moich poglądach nie jestem sam, za to Wam bardzo dziękuję!

Dzięki przynależności do redakcji lewica.pl mogłem poznać również mniej i bardziej znanych polityków i publicystów, to bardzo pozytywne doświadczenie z pewnością przyda mi się w przyszłości, a już na pewno nie zapomnę tych rozmów.

Jeśli kogoś czymś uraziłem- wybaczcie, nie mam jeszcze 30-tki, a jak mówi moja mama, dopiero po 30-tce mam prawo się mylić:)
Serdecznie Was pozdrawiam i życzę wszystkim wszystkiego dobrego!
Przemek

poprzedninastępny komentarze